Ingezonden

Poco Mas opent haar deuren

De voormalige Alkeburcht is niet meer te herkennen! Poco Más heeft zijn entree gemaakt als nieuw restaurant in Roelofarendsveen.

In het hart van Roelofarendsveen zijn jonge ondernemers Twan de Jeu en Félien Borst samen met Don de Jeu een grote uitdaging aangegaan. In samenwerking met de mannen van de EVVW, die het dorpshuis prachtig hebben gerenoveerd, hebben zij vanaf begin af aan mee kunnen denken over de verbouwing. Hierdoor hebben Twan en Félien qua inrichting een unieke stijl weten te creëren. Het was mede door corona een lange en zeer onzekere weg. Hierdoor hebben zij veel extra tijd kunnen steken in het voorbereiden van Poco Más, met name door het houden van een marktonderzoek. Waar is nog behoefte aan in Roelofarendsveen en omstreken? Hoe kan het restaurant vernieuwend zijn?

Door tot in detail na te denken over zowel de inrichting als het menu heeft Poco Más een vernieuwend concept neergezet voor Roelofarendsveen. Een prachtig restaurant voor een shared diner, een theaterzaal en een evenementenlocatie in één pand. Poco Más biedt veel mogelijkheden, vraag er gerust naar. Vanaf deze week is ook het terras geopend waar iedereen welkom is voor een drankje, lunch of shared diner!

Nieuwsgierig? Kom eens langs!

Poco Más
www.poco-mas.nl


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.