Josh Walet

Politie Kaag en Braassem haalt mooi bedrag op tijdens Movember

Heb jij wel eens je snor laten staan voor het goede doel? De politie van Kaag en Braassem wel. Zij hebben de hele maand november meegedaan aan Movember. 

Het einde van de maand november is in zicht en dus hebben de mannen van de politie in Kaag en Braassem een grote snor. Dit omdat zij meededen aan Movember. Movember staat voor Moustache-november en is een beweging die is gestart in 2013. Tijdens Movember wordt de snor laten staan als campagne om geld in te zamelen voor mannen die lijden aan psychische of lichamelijke ziektes.

Politie komt in actie

De politie hebben hun snor laten staan om geld op te halen voor de ziekte kanker. “In 40 jaar tijd is er veel veranderd bij de politie en in de maatschappij. Helaas zijn er zaken ook niet veranderd. Dagelijks worden namelijk nog steeds heel veel mensen geconfronteerd met de vreselijke ziekte kanker”, vertelt de politie.

Met Movember heeft de politie ruim 1000 euro op weten te halen voor het goede doel. “We zijn trots op iedereen die ons steunt. Behalve een unieke throwback, heeft onze actie dus ook al een mooi bedrag opgeleverd”, aldus teamchef Maarten van Mierlo.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.