Josh Walet

Politie zoekt getuigen in zaak overleden man Oud Ade

Het onderzoek naar de zaak van de overleden man in de woning in Oud Ade is nog steeds in volle gang. De politie is op zoek naar getuigen. 

Op dinsdag 29 december werd een overleden persoon aangetroffen in een woning aan de Hofdijklaan in Oud Ade, na een melding van een overval. Het gaat om de 66-jarige Mimoun Bergoual die mogelijk slachtoffer is geworden van vier mannen die zijn huis zijn binnengedrongen. Dat werd gemeld door een vriendin van de politie.

De melding van de overval kwam al rond 06:00 uur binnen. Naar aanleiding van deze melding gingen de agenten de woning binnen, waar het slachtoffer werd gevonden. Vanaf dat moment was de woning een plaats delict, en werd er grondig onderzoek gedaan, onder andere een uitgebreid sporenonderzoek door de Forensische Opsporing. Een Team Grootschalige Opsporing deed onder leiding van een officier van justitie onderzoek naar het overlijden van het slachtoffer.

Het rechercheteam van de politie is nog steeds vol bezig met het onderzoek naar de zaak van de overleden man in een woning aan de Hofdijklaan in Oud Ade. Heb jij iets gezien tussen maandagavond 28 december 22.00 uur en dinsdagochtend 29 december 06.00 uur, bijvoorbeeld personen of voertuigen op de Hofdijklaan/Provincialweg in Oud Ade? Neem contact op met de politie.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.