Josh Walet

Politie zoekt getuigen van aanrijding op Kruisweg

Zaterdagavond 20 februari omstreeks 17.45 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden met twee auto’s op de N207 ter hoogte van de Kruisweg in Woubrugge. Op dit moment is de politie opzoek naar getuigen.

Op het kruispunt reden een rode Toyota Yaris en een blauwe Opel Astra tegen elkaar aan, met flinke schade tot gevolg. Er kwamen verschillende hulpdiensten ter plaatse, waaronder een ambulance. Een van de bestuurders raakte gewond.

Ben jij getuige geweest van deze aanrijding, dan wil de politie Kaag en Braassem graag met jou in contact komen. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844 onder vermelding van registratienummer 2021049561.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:25

Echtpaar Van Ruiten vandaag 60 jaar getrouwd

Het echtpaar Van Ruiten uit Roelofarendsveen is vandaag 60 jaar getrouwd. Burgemeester Marina Van der Velde bracht een bezoekje aan dit zeer actieve stel dat nog steeds veel en ver fietst. ‘’Wat een prachtig moment!’’

Gemeente gisteren 15:11

Inzameldata oud papier maart

Vanaf augustus 2020 haalt Cyclus het oud papier op. De inzameldatum voor oud papier is zaterdag. De eerstvolgende inzameldatum voor het westen van de gemeente is 6 maart. In het oosten wordt het oud papier op 27 maart opgehaald.

Gemeente gisteren 13:36

Gemeente Kaag en Braassem geeft geen gehoor aan bezwaar huisvesting Kalmoeslaan

De gemeente Kaag en Braassem heeft eind februari twee woningen gereserveerd voor twee personen met een levensstijl die niet thuishoort in een woonwijk. Volgens omwonenden van de Kalmoeslaan in Rijnsaterwoude is de locatie te druk voor de twee individuen die juist in een prikkelarme omgeving moeten wonen. Uit de onlinebijeenkomst van donderdag 25 februari bleek de gemeente geen gehoor te geven aan het bezwaar van de omwonenden.

Cultuur 28 feb. 2021 11:48

Geen VGV '21

De aanhoudende pandemie heeft Splotsz doen besluiten ook dit jaar geen Veen Gaat Vreemd te vieren. Net als vorig jaar zal er ook dit jaar dus stil blijven in De Veen tijdens het paasweekeind.