Politie zoekt getuigen van vechtpartij op het Zuideinde

Op zondag 7 februari heeft er omstreeks 20.45 uur een mishandeling plaatsgevonden op de kruising Noordeinde – Van Alcmaerlaan in Hoogmade.

Een groep jongeren op het plein gooide ter hoogte van de Coop sneeuwballen tegen een appartementencomplex aan. Nadat een bewoner hen probeerde aan te spreken, maakte de groep zich uit de voeten. De bewoner pakte één van de jongens vast, waarna de groep zich tegen het slachtoffer keerde. 

Op de kruising Noordeinde – Van Alcmaerlaan komt de bewoner ten val. De groep belaagd hem en hij wordt geschopt en geslagen. Dit met flink letsel aan zijn gezicht tot gevolg.

De recherche onderzoekt deze mishandeling en vraagt getuigen en mensen die meer weten hierover om contact op te nemen. Heb je iets gezien of gehoord, meld je dan bij de politie via 0900-8844 en vraag naar de recherche van Ter Aar. Anoniem bellen kan via 0800-7000. Dit proces staat bij de politie bekend onder nummer 2021041001. 


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:25

Echtpaar Van Ruiten vandaag 60 jaar getrouwd

Het echtpaar Van Ruiten uit Roelofarendsveen is vandaag 60 jaar getrouwd. Burgemeester Marina Van der Velde bracht een bezoekje aan dit zeer actieve stel dat nog steeds veel en ver fietst. ‘’Wat een prachtig moment!’’

Gemeente gisteren 15:11

Inzameldata oud papier maart

Vanaf augustus 2020 haalt Cyclus het oud papier op. De inzameldatum voor oud papier is zaterdag. De eerstvolgende inzameldatum voor het westen van de gemeente is 6 maart. In het oosten wordt het oud papier op 27 maart opgehaald.

Gemeente gisteren 13:36

Gemeente Kaag en Braassem geeft geen gehoor aan bezwaar huisvesting Kalmoeslaan

De gemeente Kaag en Braassem heeft eind februari twee woningen gereserveerd voor twee personen met een levensstijl die niet thuishoort in een woonwijk. Volgens omwonenden van de Kalmoeslaan in Rijnsaterwoude is de locatie te druk voor de twee individuen die juist in een prikkelarme omgeving moeten wonen. Uit de onlinebijeenkomst van donderdag 25 februari bleek de gemeente geen gehoor te geven aan het bezwaar van de omwonenden.

Cultuur 28 feb. 2021 11:48

Geen VGV '21

De aanhoudende pandemie heeft Splotsz doen besluiten ook dit jaar geen Veen Gaat Vreemd te vieren. Net als vorig jaar zal er ook dit jaar dus stil blijven in De Veen tijdens het paasweekeind.