Politie Basisteam Kaag en Braassem

Politie zoekt getuigen van vernielingen Galgekade

In de nacht van vrijdag 9 juli op zaterdag 10 juli om 05:35 uur zijn bij de zwemsteiger op de Galgekade in Roelofarendsveen meerdere vernielingen gepleegd.

Rondom de speelweide en de zwemsteiger zijn meerdere brandjes gesticht. Op de houten picknicktafel en houten zwemsteiger zitten flinke brandplekken. Verder zitten er in het gras op de speelweide meerdere brandplekken en is er een deksel van prullenbak in brand gestoken. Ook lag er overal veel glas van kapot gegooide bierflessen.

De politie doet onderzoek om de daders op te sporen en roepen hierbij de hulp van burgers in. Ben jij getuige geweest van de vernielingen, heb je meer informatie over de daders of is jou in de omgeving van de Galgekade iets verdachts opgevallen op vrijdagavond of de zaterdagnacht?

Bel dan naar 0900-8844. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Als je informatie doorgeeft, vermeld er dan bij dat het om zaaknummer 2021200771 gaat.


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.