Politie zoekt opnieuw in het Vennemeer

Net als gisteren is ook vandaag de politie in het Vennemeer in Oud Ade aan het zoeken naar een vermist persoon. Inmiddels is bekend dat het gaat om een vrouw van 81 afkomstig uit Oud Ade.

De politie heeft het sterke vermoeden dat zij het Vennemeer ingelopen is. Dinsdag werden er kledingstukken gevonden, warna een zoekactie opgestart werd. Die actie leverde niets op. Toch is de politie woensdag met onder andere een solarboot en drone aan het zoeken in het meer. 

Mocht u iets gezien hebben, of meer weten over de verdwijning van de vrouw, neem dan contact op met de olitie via 112, zo vraagt de politie op twitter.


Meer nieuws

Evenementen gisteren 15:58

Molendag 2022: informatief en gezellig druk

Prachtig mooi weer, vrolijke mensen en draaiende molens. In het kort gezegd was Nationale Molendag Kaag en Braassem 2022 op zaterdag 14 mei een groot succes. 

Sport gisteren 15:06

Teleurstellend verlies EMM'21 VR1

Zondag 15 mei was de belangrijke uitwedstrijd tegen mededegradatiekandidaat WSV. Een resultaat zou betekenen dat we in ieder geval geen laatste meer kunnen worden. Het liep helaas anders. WSV wilde duidelijk voor hun laatste kansen strijden en bij ons was dat minder. Het gevolg was dat WSV feller in de duels zaten en vaak de tweede bal hadden.

Advertorial Cultuur gisteren 14:11

Jon van Eerd is terug met zijn populaire karakter Harrie Vermeulen

Na o.a. ‘Harrie & Eva’ en ‘Charley, de komische musical’ keert Jon van Eerd terug naar Alphen a/d Rijn. Op zaterdag 28 mei staat hij in Theater Castellum met de voorstelling ‘Harrie neemt de benen’. In deze spiksplinternieuwe komedie laat Van Eerd zich, omringd door een topcast, weer van zijn beste kant zien.

Overige 15 mei 2022 09:33

Auto te water langs A4 bij Roelofarendsveen

Zondagochtend werden de hulpdiensten opgeroepen voor een voertuig te water langs de A4 bij Roelofarendsveen. Het bleek te gaan om een auto die met hoge snelheid het water in gereden was.