Politiehelikopter zoekt mee boven Roelofarendsveen

Zaterdagochtend 11 januari kreeg de politie een melding dat er mensen rondliepen op het bouwterrein Westend aan de Braassemdreef in Roelofarendsveen. 

Een politiehelikopter hielp mee zoeken naar de ongewenste bezoekers. Uiteindelijk bleek het te gaan om metselaars die op deze grijze zaterdagochtend lekker aan de klus waren. Na controle van de metselaars ging de politie weer verder. 


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.