Dennis

Pont Kaageiland uit de vaart

Pont Kaageiland uit de vaart tussen 4 mei vanaf 21:00 uur en 5 mei tot 04:00 uur. Van 19 april tot en met 12 mei voert aannemer KWS Infra, in opdracht van de gemeente Haarlemmermeer, werkzaamheden uit aan de Huigsloterdijk en Lisserdijk in Buitenkaag.

De pont naar Kaageiland vaart tijdens de werkzaamheden gewoon door, behalve op 4 mei ’s avonds en ’s nachts. Op 4 mei vanaf 21:00 uur tot 5 mei 04:00 uur vaart de pont niet. De pont vaart dan alleen voor voetgangers en fietsers in bijzonder gevallen.

Bewoners van het eiland kunnen hun auto in deze periode bijvoorbeeld tijdelijk parkeren op het parkeerterrein aan de Leidsemeerstraat. Bij onverwachte noodsituaties is de pont ook altijd bereikbaar voor de hulpdiensten. Meer info over de werkzaamheden vind je hier.

Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.