Ingezonden

Pontje Noordeinde vaart haar laatste tocht en maakt plaats voor fietspad bij de Leimuiderbrug

Gisterenavond stopte het pontje bij het Noordeinde in Leimuiden met varen. Na een periode van werkzaamheden aan onder meer de Burgemeester Bakhuizenlaan kunnen fietsers eindelijk gebruik maken van de nieuwe brug. 

Het fietspad was al sinds 18 januari niet bereikbaar vanwege de werkzaamheden. Speciaal daarvoor werd het pontje ingezet om mensen van A naar B te vervoeren. Nu de werkzaamheden bij het kruispunt van de N207 met de Dokter Stapenséastraat en de Burgemeester Bakhuizenlaan in Leimuiden eindelijk voltooid zijn, kan iedereen gebruik maken van de vernieuwde brug.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.