PowNed brengt bezoekje aan Spijkereiland voor burenruzie

Omroep PowNed was onlangs op bezoek bij de bewoners van Spijkereiland in Hoogmade. Het bezoek had alles te maken met een burenruzie tussen de buurtbewoners en Bram van den Brink.

‘’Sinds Van den Brink op het eiland is komen wonen heeft hij al van alles uitgehaald’’, laat een van de boze buurtbewoners, Ton Barao, weten. Van aanlegplekken die zijn kwijtgeraakt tot een gevecht op een boot en het laten zien van het geslachtsdeel. ‘’Ik vind het een engerd. Hij is agressief, gewoon een heel vervelend eng mannetje’’, zegt een bewoonster van Spijkereiland in het filmpje. Alhoewel Van den Brink eerst liet weten dat hij niet op de vragen ingaat, vertelt hij later zijn hele verhaal met de bijhorende emoties. ‘’Ik kan de papieren pakken van alle getuigenverklaringen.’’

Ben je benieuwd naar de hele video? Bekijk deze dan bovenaan de pagina.


Meer nieuws

Overige gisteren 17:21

Woubrugge ziet naar elkaar om

Maudy Heemskerk, inwoonster uit Woubrugge, begon zich in december ongerust maken over eenzame mensen in haar dorp. Met die reden startte zij ‘Woubrugge ziet naar elkaar om.’

Advertorial Overige gisteren 15:33

Slecht weer bestaat niet, slechte regenkleding wel...

Niets zo veranderlijk als het weer in Nederland! Een regenpak is dan ook zeker geen overbodige luxe. Sterker nog, als je regelmatig buiten te vinden bent is een regenpak een onmisbaar item! Maar hóe waterdicht is jouw regenpak nou eigenlijk? En op welke manier kun je je regenkleding het beste onderhouden? Plutosport deelt alle ins en outs.

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 09:02

Grote stijging gevaccineerden rijksvaccinatieprogramma in Kaag en Braassem

Het is je vast niet ontgaan: Nederland is gestart met vaccineren tegen het coronavirus. Alleen wanneer de groep gevaccineerden groot genoeg is, wordt de bevolking goed tegen het virus beschermd. Om in te schatten waar men mogelijk tegen de meeste corona-vaccinatieweigeraars aan zal lopen, bracht het Zorgverzekering Informatie Centrum (Z.I.C) de algemene vaccinatiegraad per gemeente in kaart. Zo ook voor onze gemeente.