ingezonden

Prima herstel EMM'21 Vrouwen 1

Afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Rijnvogels, de huidige nummer 2 op de ranglijst. Bij winst zouden we plek 2 overnemen achter het nog ongeslagen Quick Boys.

De eerste helft was éénrichtingsverkeer richting het doel van Rijnvogels en we kregen ook genoeg kansen om voor rust op voorsprong te komen. Goede aanvallen werden er uitgevoerd maar altijd lag de keepster van Rijnvogels in de weg of we waren niet nauwkeurig genoeg. Rijnvogels kreeg 1 kans de eerste helft toen een prima schouderduw van Mel werd gezien als een overtreding. Gelukkig werd er hoog over geschoten. Dus i.p.v. een ruime voorsprong was het maar 0-0 met de rust.

In de rust aangegeven om nog meer gas te geven en druk te zetten maar de eerste 10 minuten kwam daar weinig van terecht en was ook onze slechtste fase in de wedstrijd. Niet dat Rijnvogels gevaarlijk werd maar er werd niets gecreeerd. Tot het moment dat Shayenne door een uitbal van Mel werd weggestuurd en ze meteen de bal hard en hoog in de korte hoek schoot. Prachtige goal en natuurlijk dik verdiend.

Het zou echter niet het mooiste moment zijn want die kwam een paar minuten later. Nina werd aan de linkerkant weggestuurd en ze krulde de bal met rechts prachtig over de keepster in de rechter winkelhaak. Een fantastisch doelpunt en een terechte beloning voor ons team. Eigenlijk was het daarna wel gelopen, Rijnvogels kon niet en wij hoefden niet meer. Zodoende een belangrijke en terechte overwinning. Volgende week de 'avond' wedstrijd om 16:15 uur in en tegen Voorschoten.

Opstelling EMM'21: Sebas van Baarsen, Melloney Tertaas, Joyce Huigsloot (Lisanne Koek), Dian Huigsloot, Marinka van Scheppingen (Mirjam Schats), Shayenne Verdel, Nina Hoogenboom, Fien van der Meer, Isabelle van Hofwegen, Anna Spruit en Mariska van Berkel


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.