Vrij & Blij

Primeur: Vrij & Blij is het eerste grote muziekfestival in juli dat door mag gaan

Groen licht voor Vrij & Blij! De organisatie van het nieuwe Alphense festival mag van de gemeente doorgaan met het organiseren, en wordt daarmee één van de eerste grote evenementen van Nederland. De organisatie heeft samen met de gemeente Alphen aan den Rijn hard gewerkt om het feest, wat plaatsvindt op 9 en 10 juli, mogelijk te kunnen maken.

Na meer dan een jaar eindelijk weer kunnen feesten met je vrienden, familie, collega’s en teamgenoten, het gaat echt weer gebeuren! 

Geen PCR test, geen mondkapje en geen 1,5 meter afstand houden 

De overheid heeft bepaald dat voor alle evenementen vanaf 1 juli alleen nog maar een sneltest nodig is. Dat betekent geen PCR test, geen mondkapje en ook geen 1,5 meter afstand houden.

Door heel Nederland (ook in Alphen aan den Rijn) komen speciale sneltestlocaties waar je een gratis sneltest kan laten doen, deze is maximaal 40 uur geldig. Kijk hier voor meer informatie. Vanaf 25 juni kan je online een afspraak maken.

Speciaal voor Vrij & Blij zal de capaciteit van deze sneltestlocaties worden uitgebreid, zodat iedereen zonder problemen gratis een test kan doen. 

Beperkt aantal kaarten

Door dit fantastische nieuws verwacht de organisatie een run op tickets. “Iedereen is tenslotte toe aan een feestje”, laten zij weten. Vanaf dit moment gaat de tweede fase van de kaartverkoop van start. Als enige en eerste muziekfestival van de regio in de maand juli is de animo groot en het aantal kaarten beperkt. Wacht daarom niet te lang!

Kom je met een groep of met je collega’s? Dan zijn er speciale groepstickets met korting. Bezoekers die tijdens fase één hun aanbetalingsticket hebben gekocht, ontvangen binnenkort een email voor het voltooien van hun aankoop.

Mocht het evenement onverhoopt niet doorgaan, dan zullen de tickets volledig vergoed worden.

Samantha Steenwijk en Bar Amsterdam DJ-Team

Niemand minder dan Samantha Steenwijk is toegevoegd aan de vrijdagavond line-up. Doorgebroken in The Voice, Beste Zangers en gegarandeerd een topfeest met haar eigen hits en covers van de grootste Nederlandse hits!

De bekendste uitgaansgelegenheid van Alphen en omstreken, Bar Amsterdam zal op vrijdagavond ook deel uitmaken van de line-up. Resident DJ’s Tim-C en Sander zijn toegevoegd aan het programma. Van Reggaeton tot House, Top 40 en Nederlandstalig, alles komt voorbij!

Line-up

Het eerste festival sinds meer dan een jaar verdient een fantastische line-up, deze ziet er als volgt uit:

Vrijdag 9 juli 2021
Gerard Joling | Snollebollekes | Samantha Steenwijk | Thomas Berge (host) | DJ Bart van Dishoeck | Bar Amsterdam DJ-Team

Zaterdag 10 juli 2021
Lil Kleine | BOEF! | Caza | Childsplay | Diaz & Bruno | Yung Felix | Henkie T | Outsiders | Partysquad | Ruben Vitalis


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.