Rens Oomen

PRO Kaag en Braassem nomineert onmisbare inwoners en initiatieven

PRO Kaag en Braassem organiseert opnieuw een verkiezing voor de Goed voor elkaar bokaal. Leden van PRO kunnen mensen, initiatieven en verenigingen nomineren die volgens hen onmisbaar zijn in Kaag en Braassem. Vervolgens mogen alle inwoners stemmen om te bepalen wie er €500 en de felbegeerde bokaal in de wacht sleept.

Het prijzengeld wordt beschikbaar gesteld vanuit de ledencontributie van PRO Kaag en Braassem. De politieke vereniging heeft hiertoe besloten omdat het de inwoners zijn die de gemeente mooi maken. “En dus verdienen zij het om in het zonnetje gezet te worden,” aldus fractievoorzitter Ruud van der Star. “Slechts een van de genomineerden wint straks de prijs, maar het compliment is natuurlijk voor iedereen die zich inzet voor een leuker, mooier of gezonder Kaag en Braassem.”

Nomineren en stemmen

Alleen leden van PRO Kaag en Braassem kunnen initiatieven voordragen voor nominatie. Dat kan door uiterlijk 18 februari een e-mail te sturen naar info@prokaagenbraassem.nl. Vanaf 26 februari kunnen alle inwoners van de gemeente stemmen op hun favoriet via de website van PRO. Het is de vierde keer dat PRO Kaag en Braassem de Goed voor elkaar bokaal organiseert. De verkiezing werd eerder gewonnen door basisschool Ter Does (Hoogmade), Swiffers Hoeve (Nieuwe Wetering) en Daniek de Groot (Woubrugge).


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.