PRO Kaag en Braassem reikt opnieuw ‘Goed voor elkaar bokaal’ uit

Dit jaar reikt PRO Kaag en Braassem voor de derde keer de ‘Goed voor elkaar bokaal’ uit. Dit is een geldprijs van € 500 voor een lokaal initiatief dat de gemeente mooier, gezonder, leuker, duurzamer, sportiever of op een andere manier beter maakt.

Tot en met 16 februari kunnen leden van PRO Kaag en Braassem een initiatief voordragen. Inwoners van de gemeente kunnen vanaf 24 februari hun stem uitbrengen op de genomineerden. Stemmen kan tot en met 22 maart. Wie de bokaal wint, wordt op 23 maart bekendgemaakt.

PRO Kaag en Braassem reikt de bokaal uit omdat zij de inzet van inwoners van de gemeente Kaag en Braassem wil belonen: “Onze gemeente wordt gemaakt door haar inwoners. In de wijken, op scholen en bij verenigingen en clubs wordt bepaald hoe fijn het leven is in Kaag en Braassem. Onze inwoners zijn bijzonder betrokken en zetten zich vaak vol enthousiasme en energie in voor anderen.”

Wie gun jij € 500?


Meer nieuws

Overige vandaag 14:05

Kattenkwaad in Mariakapel Oude Wetering

De laatste tijd heeft de Mariakapel in Oude Wetering steeds meer te maken met kattenkwaad. Het kerkbestuur doet een oproep om te vragen op te letten. 

Overige vandaag 11:18

Dier te water in Oud Ade

Er is vanmorgen vroeg een schaap in de sloot gevallen aan de N445 te Oud Ade. De brandweer is te hulp geschoten.

Overige vandaag 11:08

Bestuurster aan de kant gezet

Gisteren werd er een vrouw aan de kant gezet door de politie in Roelofarendsveen. Zij mocht vervolgens niet meer verder rijden.

Advertorial Pers vandaag 10:56

Ledgnd adviseert en begeleidt bij de overstap naar ledverlichting

Producenten in de glastuinbouw die overwegen om over te stappen op ledverlichting kunnen vanaf nu terecht bij Ledgnd. Oprichters Joris Elstgeest, Matthea Rijneker en Richard en Ramón van de Vrie hebben hun opgedane ervaring in respectievelijk de glastuinbouw en de verlichtingsbranche gebundeld en vertaald in een praktische werkwijze die leidt tot de best passende led-oplossing voor ieder bedrijf.