Dennis

Prullenbakken in brand

Zaterdagavond werd de brandweer opgeroepen voor een buitenbrand aan de Kerkstraat in Oude Wetering. Er bleek een prullenbak in brand te staan.

Bij aankomst van de brandweer was het brandje zo goed als uit. De brandweer heeft nog een kleine nablussing gedaan, waarna men retour kazerne kon. Een getuige meldde dat er aan de Europaweg in Roelofarendsveen ook een prullenbak in brand gestaan had. Deze was van zelf uitgegaan. Bij de brand waren 3 jongeren gezien. Het vermoeden bestaat dat het om dezelfde jongeren gaat die vrijdagavond op verschillende plekken in dorp dozen met oud papier in brand gestoken hadden.

uitgebrande prullenbak


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.

Politie 16 jun. 2021 14:59

25-jarige bestuurder blijkt onder invloed van alcohol en drugs

In de nacht van dinsdag 15 op woensdag 16 juni op de Herenweg in Leimuiden, viel een bestuurder op om zijn vreemde rijgedrag. De snelheid van de bolide was van dusdanig dat het politieteam van Kaag en Braassem even poolshoogte nam.