Dennis

Publiek geniet met volle teugen van taptoe

De zaterdag van de corso is het mooi weer, met de taptoe op dinsdagavond regent het. Het zijn van die dingen in het leven die vaak waar lijken te zijn. En even leek het ook een traditionele taptoe te worden. De regen kwam dinsdag aan het begin van de avond gestaag naar beneden. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezint en werd het een droge taptoe, waar het toegestroomde publiek met volle teugen van genoot. 

Dit jaar mocht je alleen het veld op met een kaartje en een geldig coronabewijs. Alle kaartjes waren vergeven en gelukkig liep de controle vlot en soepeltjes. Rond 19.45u trapte Liefde voor Harmonie de avond af. Na LvH betrad Amigo uit Leiden het veld. Zij lieten de toeschouwers genieten van onder andere nummers van Coldplay. Doordat ze de afgelopen tijd weinig tot niet hadden kunnen oefenen, lieten ze de choreografie achterwege. Het deerde het publiek in het geheel niet.

 (tekst gaat door onder de foto) Amigo Leiden

Na Amigo was het de beurt aan Thalita uit Vlaardingen. Zij vervingen met een mooie show het Voorburgse Forum Hadriani. Als laatste betraden de drie korpsen het veld en speelden zij alledrie nog een nummer., waarna afgesloten werd met het Wilhelmus. Het publiek keerde voldaan huiswaarts. Een toeschouwer sprak bij het verlaten van het terrein de woorden: "Jongens, wat was dit mooi, wat hebben we dit gemist". Een opmerking die door veel bezoekers beaamt werd.

 

Thalita

Voor meer foto's klik hier.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige 27 sep. 2021 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.