Dennis

Publiek geniet met volle teugen van taptoe

De zaterdag van de corso is het mooi weer, met de taptoe op dinsdagavond regent het. Het zijn van die dingen in het leven die vaak waar lijken te zijn. En even leek het ook een traditionele taptoe te worden. De regen kwam dinsdag aan het begin van de avond gestaag naar beneden. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezint en werd het een droge taptoe, waar het toegestroomde publiek met volle teugen van genoot. 

Dit jaar mocht je alleen het veld op met een kaartje en een geldig coronabewijs. Alle kaartjes waren vergeven en gelukkig liep de controle vlot en soepeltjes. Rond 19.45u trapte Liefde voor Harmonie de avond af. Na LvH betrad Amigo uit Leiden het veld. Zij lieten de toeschouwers genieten van onder andere nummers van Coldplay. Doordat ze de afgelopen tijd weinig tot niet hadden kunnen oefenen, lieten ze de choreografie achterwege. Het deerde het publiek in het geheel niet.

 (tekst gaat door onder de foto) Amigo Leiden

Na Amigo was het de beurt aan Thalita uit Vlaardingen. Zij vervingen met een mooie show het Voorburgse Forum Hadriani. Als laatste betraden de drie korpsen het veld en speelden zij alledrie nog een nummer., waarna afgesloten werd met het Wilhelmus. Het publiek keerde voldaan huiswaarts. Een toeschouwer sprak bij het verlaten van het terrein de woorden: "Jongens, wat was dit mooi, wat hebben we dit gemist". Een opmerking die door veel bezoekers beaamt werd.

 

Thalita

Voor meer foto's klik hier.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.