Rabobankkantoor aan Het Oog blijft nog even gesloten door corona

Sinds de uitbraak van de coronacrisis is de Rabobank in Roelofarendsveen gesloten. Klanten kunnen zolang terecht in de vestiging in Alphen aan den Rijn aan het Stadhuisplein 2. Het kantoor werkt met twee teams om een uitbraak onder het personeel te voorkomen.

Vanaf maart 2020 werkt de Rabobank met twee teams die klanten helpen met hun dagelijkse bankzaken. Dit allemaal vanuit het kantoor in Alphen. Er is voor de locatie in Alphen gekozen omdat dit de meest druk bezochte locatie is. De twee vaste teams komen om de week op kantoor en roteren onderling niet. Mocht er in een van de teams een besmetting plaatsvinden, kan de Rabobank op deze manier de dienstverlening voortzetten met het andere team. Op het kantoor in Roelofarendsveen is het gezien de huidige bezetting niet mogelijk om twee teams te vormen.

Enorme digitale vooruitgang

Wat het overige personeel betreft, volgt de Rabobank de richtlijnen van het RIVM en werken zij vooralsnog zoveel mogelijk thuis. Net zoals bij veel andere bedrijven is de Rabobank digitaal veel vooruit gegaan. Wim Nobel, directievoorzitter van Rabobank Groene Hart Noord, vindt dat als de huidige tijd ons iets leert, dan is het wel dat steeds meer bankzaken ook prima online geregeld kunnen worden.

Wil je geld opnemen of storten maar wil je niet naar Alphen? Dan is het nog mogelijk op geld op te nemen bij de automaat aan het Noordplein 32 in Roelofarendsveen. Wil je geld storten, dan kan dit bij de automaat van Geldmaat aan de Dorpsstraat 32 in Leimuiden.

 


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.