Dennis

RC Jacobswoude opnieuw in actie voor Fietsmaatjes

Na het succes van het vorige jaar, een prachtige opbrengst van 3000 euro voor Fietsmaatjes, herhaalt Rotaryclub Jacobswoude de Rum Actie.

In het najaar van 2021 is RC Jacobswoude hiermee gestart in samenwerking met Mates Rum, een jonge onderneming uit Delfgouw. Van beide kanten waren we zeer tevreden over deze succesvolle actie. Bart Jonker, directeur / eigenaar van Mates Rum, was erg verheugd over de samenwerking. “ Ons jonge bedrijf heeft met veel plezier meegewerkt aan deze actie voor stichting Fietsmaatjes. Indien er het komende najaar wederom de wens bestaat om een soortgelijke actie te organiseren zullen wij hier graag aan meewerken “.

En hoe.. het assortiment is behoorlijk uitgebreid. Keuze volop. De topper Choco MATES, erg geschikt als Kerstgeschenk, is natuurlijk weer terug evenals de klassieke MATES rum. Daarnaast biedt Mates Rum dit jaar een mooie witte-, en een extra oude rum aan. Kwalitatieve rum voor een schappelijke prijs waarmee we het goede doel, Fietsmaatjes, dit jaar een mooi bedrag hopen te kunnen overhandigen.

Stefan van der Zwet, voorzitter Fietsmaatjes afdeling Kaag en Braassem, is verheugd dat de opbrengst van dit jaar wederom beschikbaar wordt gesteld aan Fietsmaatjes. “Stichting Fietsmaatjes groeit enorm. De oplopende kosten voor het materieel vragen continu zorg en aandacht. Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe actie”.

De Kick-Off vindt plaats op woensdag 16 november in restaurant “Bij René” te Leimuiden in aanwezigheid van Bart Jonker van Mates Rum, afgevaardigden van stichting Fietsmaatjes en diverse Rotaryclubs uit de regio. De actie is te volgen via de speciale website waar tevens bestellingen kunnen worden geplaatst.


Meer nieuws

Sport gisteren 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.

Verkeer en vervoer 25 nov. 2022 13:59

ValOpShop komt naar het Sportpad in Roelofarendsveen

Fietsen in het donker zonder licht? De kans op een ongeluk schiet omhoog. Veel fietsers staan er niet bij stil en wagen zich op goed geluk in het verkeer. Op woensdag 30 november 2022 komt wethouder Dolf Kistemaker kijken of hij voldoende opvalt in het donker. Dan staat de ValOpShop op het Sportpad in Roelofarendsveen.

Overige 23 nov. 2022 12:38

Hans Klok opent Veense barbershop

Sinds begin oktober is First Trim Barbershop gevestigd aan het Noordeinde in Roelofarendsveen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening. Die werd verricht door niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Hans Klok.