Pixabay

Relatie- en scheidingshelpdesk in Roelofarendsveen gaat weer open

Op donderdag 6 februari is de Relatie- en scheidingshelpdesk in Roelofarendsveen weer open. Getrouwd of samenwonend; je gaat er vanuit dat je altijd bij elkaar zult blijven. Maar toch loopt het soms niet zo lekker en vraag je je af of je nog wel samen verder wil. Bij de Relatie- en scheidingshelpdesk kun je terecht met al je vragen hierover.

Tijdens de openingstijden zijn een maatschappelijk werker en een advocaat/mediator aanwezig. Daarnaast is er ook iemand van het CJG voor vragen omtrent de kinderen in deze situatie. Afhankelijk van de vraag word je aan een (of meerdere) deskundige gekoppeld. Zij voorzien je ter plekke van informatie en advies of verwijzen je door naar de juiste persoon of instantie.

De relatie- en scheidingshelpdesk is zowel in de gemeente Kaag en Braassem als in de gemeente Nieuwkoop actief. Woon je in Kaag en Braassem en ga je liever niet in Roelofarendsveen naar de helpdesk? Geen probleem. Je kunt geheel anoniem binnenlopen op een van de twee locaties.

CJG Kaag en Braassem
Datum: 6 februari
Tijd: 17:00 – 19:00 uur
Locatie: CJG Kaag en Braassem, Schoolbaan 2, Roelofarendsveen

CJG Nieuwkoop
Datum: 3 maart
Tijd: 17:00 – 19:00 uur
Locatie: CJG Ter Aar, Beukenpad 1, Ter Aar


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.