Pixabay
Advertorial Sport

Remember Liemeer Experience op 6 september

Fred Schröder, bestuurslid van Golf- & CountryClub Liemeer: “Iedere golfclub organiseert ’open dagen’ en zijn dan blij met 30 tot 40 bezoekers. Wij organiseren nu voor de vierde keer de ’Liemeer Experience’ en in de vorige jaren liep het aantal bezoekers op van 190 in 2017 tot vorig jaar bijna 400 bezoekers!'' 

Hij vervolgt: ''Kijk, àlle golfclubs timmeren aan de weg en het is belangrijk dat mensen zelf kunnen zien hoe het bij zo’n club toegaat. Waarschijnlijk denken nog heel wat mensen dat golf een elitaire sport zou zijn. Bij G&CC Liemeer hebben we de ervaring dat we ons doel beter bereiken met de Liemeer Experience: we pakken groots uit en organiseren veel verschillende dingen. Voor klein en groot, voor mensen met en zonder golfervaring! Wij huren van de Nederlandse Golf Federatie (NGF) voor één dag het zogenaamde Golf-RAAK-funpark, hetgeen vooral voor de jeugd (6 tot 18 jaar) een leuke manier is om spelenderwijs een beetje gevoel te krijgen voor de golfsport. En workshops voor mensen die nog niet golfen, met begeleiding door onze pro’s, maar voor gevorderden ook: masterclasses over diverse onderwerpen, bijvoorbeeld: Hoe sla je een bal uit een bunker? Eerst een bespreking/theorie, dan wordt het wordt voorgedaan en dan vooral: zelf doen!''

Deelname aan de Liemeer Experience is kosteloos, maar men moet van tevoren wel inschrijven. De groepen mogen niet groter zijn dan 10 personen. ''Alle activiteiten zijn buiten en passen binnen ons corona-protocol, die we hebben afgestemd met de gemeente.”

Voor het hele gezin is er de Family putting game, waarbij men een aantal ballen moet slaan door poortjes. Hierbij gaat het vooral om de lol die je met elkaar kunt beleven, maar er zijn ook leuke prijsjes te verdienen. Bovendien kun je natuurlijk ook met een groepje van drie tot vier de baan in om een aantal holes te lopen met begeleiding. Op en naast de parkeerplaats staan een aantal kraampjes met informatie over verschillende onderwerpen (onder andere yoga), maar er staat ook een aanbieder van golfkleding: golfdiva.nl en onze ’Liemeer’-honing is op de markt te koop!

Schröder: “Het belooft weer een mooie happening te worden: er is voor iedereen wel wat bij: families, groepjes collega’s, buren of vrienden en met hulp van 35 vrijwilligers, die deze dag hand- en spandiensten verrichten, hopen we weer veel mensen een leuke dag te bezorgen. En: als mensen het leuk vinden, is dat wellicht een goed moment om één stap verder te gaan en in te schrijven voor Golfstart: een all-in pakket voor de beginnende golfer voor slechts €99,00. Of zich te oriënteren op een winterabonnement: een uitstekende manier om in de winter (november tot maart) te kunnen golfen en de golfclub te leren kennen.”

Veel meer informatie over de verschillende abonnementen staat op www.golfclubliemeer.nl en voor een impressie van de Liemeer Experience kijk je op www.golfisleuk.nl. Of kijk het filmpje van vorig jaar: 

Loek Sassen


Meer nieuws

Coronacrisis in Kaag en Braassem vandaag 09:02

Grote stijging gevaccineerden rijksvaccinatieprogramma in Kaag en Braassem

Het is je vast niet ontgaan: Nederland is gestart met vaccineren tegen het coronavirus. Alleen wanneer de groep gevaccineerden groot genoeg is, wordt de bevolking goed tegen het virus beschermd. Om in te schatten waar men mogelijk tegen de meeste corona-vaccinatieweigeraars aan zal lopen, bracht het Zorgverzekering Informatie Centrum (Z.I.C) de algemene vaccinatiegraad per gemeente in kaart. Zo ook voor onze gemeente.

Advertorial Sport gisteren 17:11

Ontdekkingsreis golf bij golfclub Liemeer

Fred Schröder, bestuurslid, zegt: “Wij vragen ons regelmatig af: wat willen potentiële golfers en wat kunnen wij vanuit onze club bieden om hen eens goed met golf kennis te laten maken en zo voor lessen en eventueel een passend lidmaatschap te interesseren?’’ Zo vraagt bestuurslid van golfclub Liemeer, Fred Schröder, zich af. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 15:59

In deze situaties mag je tijdens de avondklok wel op straat zijn

Als de Tweede Kamer instemt met het invoeren van de avondklok, betekent dit dat iedereen tussen 20:30 uur ’s avonds en 04:30 uur ’s ochtends niet op straat mag zijn. Er gelden echter uitzonderingen. In welke situaties een uitzondering geldt, lees je hier.

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 14:23

Extra coronamaatregelen: zaterdag of zondag een avondklok en verdere beperking bezoek

Het werd telkens afgewezen, maar Nederland lijkt er nu toch echt aan te moeten geloven: een avondklok. Tussen 20:30 en 04:30 uur mogen inwoners zonder geldige reden niet meer op straat zijn. Daarnaast wordt dringend geadviseerd om per direct het bezoek te beperken tot maximaal één persoon per dag.

Coronacrisis in Kaag en Braassem gisteren 13:45

Oplichters actief die ‘versnelde vaccinatie’ aanbieden

De coronacrisis brengt nieuwe vormen van oplichting met zich mee. Eerder werd er al gewaarschuwd voor babbeltrucs aan de deur, nu waarschuwt GGD Hollands Midden voor oplichters die een zogenaamde versnelde vaccinatie aanbieden.