Rob Wubben operationeel directeur Elstgeest Potplanten

Met ingang van 1 januari 2020 wordt Rob Wubben benoemd tot operationeel directeur van Elstgeest Potplanten. Wubben neemt de dagelijkse leiding over van eigenaar Joris Elstgeest die zich gaat richten op de strategievorming van Elstgeest Potplanten en op de ontwikkeling en aansturing van een aantal internationale sierteeltbedrijven en -startups, onder andere in Oeganda.  

Alle vertrouwen
Elstgeest draagt het operationele stokje met veel vertrouwen aan Wubben over. Elstgeest: “Rob is als bedrijfsleider al ruim vier jaar bij ons werkzaam en ook daarvoor werkte hij al in de sierteeltproductie. Hij kan dus varen op veel kennis en ervaring. Hij kent ons bedrijfs-proces door en door, evenals de toegevoegde waarde die wij aan onze klanten leveren in de vorm van kwaliteitsproducten, consumentenlabels en een snelle levering op maat.” Die op de marktvraag gerichte dienstverlening deed Elstgeest besluiten om zich uit de dagelijkse operatie van zijn bedrijf terug te trekken. Elstgeest: “Met onze plantenconcepten spelen we in op de laatste groen-, woon- en lifestyle trends. We zijn de enige in de markt die deze groene planten concepten op grote schaal produceren en snel en flexibel kunnen afleveren bij klanten. Marktinnovatie én strakke productie- en logistieke processen gaan alleen samen als ze dagelijks goed begeleid, aangestuurd en met elkaar geïntegreerd worden. Vanwege de groei van mijn andere bedrijven, kwam ik in mijn optiek tijd te kort om alles goed te blijven doen. Gelukkig nam Rob mijn honneurs bij Elstgeest Potplanten in het afgelopen jaar al uitstekend waar, dus dat hebben we nu geformaliseerd.”

Logische stap in ontwikkeling Elstgeest Potplanten
Wubben is blij met zijn benoeming, en niet alleen voor hem persoonlijk. “Ik vind het een eer en een mooie uitdaging. En zie het als een logische stap in de ontwikkeling van het bedrijf. In de afgelopen jaren is ook Elstgeest Potplanten gegroeid: intern waren we het er snel over eens dat het voor de continuïteit goed is als de operationele aansturing in één hand ligt. Joris blijft als eigenaar uiteraard nauw betrokken bij Elstgeest Potplanten: hij zal zich met name focussen op de visie- en strategievorming. Daar ben ik blij mee: onze samenwerking zal op dat vlak dus niet veranderen.” 

Nieuwe website
Gelijktijdig met de benoeming van Rob Wubben tot operationeel directeur lanceert Elstgeest Potplanten met trots een geheel vernieuwde bedrijfswebsite: www.elstgeest.eu. Voor wie meer informatie wil over dit in Nieuwe Wetering gevestigde potplantenbedrijf en zijn unieke werkwijze en marktaanpak is de website een bezoekje meer dan waard.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.