Gemeente Kaag en Braassem

Robert van Zijl nieuwe gemeentesecretaris Kaag en Braassem

Robert van Zijl is vanaf 1 maart 2022 de nieuwe gemeentesecretaris van Kaag en Braassem. Hij is op dit moment werkzaam als directeur en loco-secretaris van de gemeente Noordwijk.

Samen bouwen

Robert van Zijl (52) volgt interim-gemeentesecretaris Annette van der Werf op, die de functie tijdelijk ingevuld heeft na het vertrek van Marja Spreij eind augustus 2021. Vanaf 1 maart is hij actief in zijn nieuwe functie. Hij brengt leidinggevende ervaring mee vanuit verschillende gemeenten en was daarnaast van 2014-2018 actief als raadslid en plaatsvervangend voorzitter van de raad in de gemeente Albrandswaard.

Burgemeester Astrid Heijstee-Bolt over de aanstelling: “Ik ben blij met de komst van Robert, omdat het een bevlogen, nieuwsgierige en betrokken persoon is die veel kan betekenen voor onze ambtelijke organisatie én voor de dienstverlening naar onze inwoners en ondernemers toe. We hebben iemand gevonden die met ons gaat bouwen aan de opgaven die er liggen."

Samenwerking en verbinding

Robert van Zijl reageert: “Ik kijk er naar uit om voor Kaag en Braassem aan de slag te gaan. Een mooie gemeente in het Groene Hart met de Kagerplassen en het Braassemermeer. Kaag en Braassem is ook een gemeente die staat voor samenwerking en verbinding maken. In de prettige gesprekken die ik heb gevoerd kwam dit duidelijk naar voren. Graag werk ik mee om samen met collega’s, het college en de raad verder te bouwen aan de organisatie en aan onze positie in de regio."


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.