Rocking Up X-Mas wil gezinnen verrassen met een luxe kerstpakket, help jij mee?

Dit jaar verrast Rocking Up X-Mas Roelofarendsveen rond de kerst 50 gezinnen met een luxe kerstpakket. Om dat mogelijk te maken kunnen ze jouw hulp goed gebruiken. “Voor en door de Veen, dat is ons motto!”

Het pakket is bedoeld voor gezinnen die onder de armoedegrens leven en daardoor geen kerstdiner op tafel kunnen zetten. “Wij willen hun kerst wat mooier maken.” Afhankelijk van de donaties doet Rocking Up X-Mas er ook zoveel mogelijk cadeautjes bij.

Naast donaties zijn zij ook ontzettend geholpen met de gegevens van gezinnen, die dit pakket zo goed kunnen gebruiken. Uiteraard gaan zij discreet om met deze gegevens. Hiervoor zijn speciale intake formulieren beschikbaar. “Wij willen het allerliefst deze gezinnen verrassen, maar mocht toestemming van het gezin nodig zijn, dan mag dat zeker gevraagd worden”, legt Rocking Up X-Mas uit.

Neem gerust contact op via Instagram pagina @rockingupxmasroelofarendsveen of stuur een mail naar roelofarendsveen@rockingupxmas.nl voor vragen of om gegevens van de gezinnen door te sturen.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen 22 okt. 2021 15:10

Prematuren/couveusekinderen en prikkelverwerking

Kinderen die te vroeg geboren worden, maken vaak allerlei toeters en bellen mee in het ziekenhuis. Veelal belanden ze in de couveuse om het lichaam op kracht te laten komen. Heel goed voor de lichamelijke gezondheid, maar wat doet het nog meer met een pasgeboren baby? Onder andere de prikkelverwerking kan erdoor verstoord raken.

Overige 22 okt. 2021 12:00

BoerenLeidse scoort hoog in regionale kaaskeuring

Na een jaar corona-onderbreking werd donderdag 21 oktober in Zoeterwoude weer de jaarlijkse Rondom Leiden kaaskeuring gehouden. Dit jaar werd de familie Kwakernaak uit Oud Ade uitgeroepen tot beste zelfkazers uit de Leidse regio. Met een zeer hoge score voor hun jonge Boeren Leidse én hun belegen Boeren Leidse kaas wonnen zij de wisseltrofee, het Leidse kaasmeisje. 

Coronacrisis in Kaag en Braassem 21 okt. 2021 16:38

Prikken zonder afspraak in Leimuiden

Op dinsdag 2 en woensdag 3 november van 13:00 – 19:00 uur in Sporthal Het Spant, Larikslaan 20, kun je zonder afspraak terecht voor een coronavaccinatie.

Overige 21 okt. 2021 15:00

Herkenbare voorstelling over dementie

Samen met Dementie Vriendelijk Kaag en Braassem organiseert WIJ Presenteert zondagmiddag 7 november de toneelvoorstelling Oploskoffie van Pythia Winia in de Alkeburcht in Roelofarendsveen. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Advertorial Winkels 21 okt. 2021 13:24

Opening Woninginrichting-aanhuis.nl

“Op zaterdag 23 oktober om 10.00 uur gaat onze winkel voor het eerst open”, zegt Bryan Hoogervorst, aan tafel gezeten op een plek, midden in de winkel, waar het op dit moment nog niet erg op een winkel lijkt...