Ingezonden

Rommelfair is nu FAIR

De oude opzet met de grote rommelmarkt van TTV Play Fair is niet meer haalbaar. Twee jaar geleden is besloten dat niet meer te organiseren. De kosten werden te hoog en het aantal mensen om de grote hoeveelheid werk te verzetten werd kleiner. Tijd voor een andere opzet dus. Maar de afgelopen twee jaar kon een live evenement in ‘t Spant niet doorgaan vanwege de coronabeperkingen. Nu in 2022 gaat dat wél lukken. De Fair van 2022 vindt plaats op zaterdag 8 oktober van 13:00 tot 17:00 uur in ‘t Spant te Leimuiden.

Wat gaan we doen tijdens de Fair 2022?

Het evenement in ‘t Spant wordt een laagdrempelige en gezellige inloopmiddag voor jong en oud. Er zal ruimte zijn voor leuke activiteiten of verkoop van eigen spulletjes. Kleine kinderen kunnen zich laten schminken en de jeugd kan een bingo-kaart kopen om met verschillende spellen en activiteiten mee te doen, inclusief een traktatie. Natuurlijk is er ook ruimte voor tafeltennis: spelen tegen de robot, je smash-snelheid meten, schuiftafeltennis, een rondje om de tafel of gewoon even vrij tafeltennissen. We richten een gezellig hoekje in voor een kopje koffie met een stukje zelfgebakken taart of andere versnapering, terwijl de kinderen zich vermaken.

Daarnaast zijn er – zoals altijd:

· Het Kluisspel: het nummer op de huis-aan-huis verspreidde folder kan worden gecontroleerd. Als de kluis opengaat wint de bezoeker € 50,- (er zijn 20 winnende nummers in omloop in Leimuiden en Rijnsaterwoude).

· Stroopwafelverkoop: er zijn weer kakelverse (‘s nachts gebakken en ‘s morgens opgehaald voor onze verkoop) echte Goudse stroopwafels.

· De inteken-loterijen met diners en grote levensmiddelentassen.

· De grote loterij.

· Het Rad van Avontuur.

 

Leimuidens sjoelkampioenschap

We gaan op zoek naar de Leimuidens Kampioen Sjoelen. Dit onderdeel spreekt voor zich, maar daag alvast je familie en vrienden uit en neem ze mee naar onze Fair.

 

Aanloopavonden

Voorafgaand aan de Fair zijn er drie aanloopavonden. Op dinsdag-, donderdag- en vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur kan men in de Spantbar de kluisfolder laten controleren, stroopwafels kopen, intekenen voor de diners of boodschappenmanden of loten van de grote loterij kopen.

De veiling

De digitale veiling is gestart op 1 september en wordt gesloten op zaterdag 8 oktober 15:00 uur. De veiling is overvol gevuld met van alles en nog wat. Mooie doe-kavels door de leden aangeboden. Maar heel veel spullen geschonken door Bloksma Keukens vormen vele leuke kavels. Mooie nieuwe spullen die voor een klein bedrag voor jou kunnen zijn. De mooiste kavels die we aangeboden hebben gekregen zijn een nieuwe Heemskerk voetbaltafel voor kinderen en een midweek in een prachtige 6-persoonsbungalow in Drenthe. Zelf kijken? Dat kan op: https://ttv-playfair.nl/online-veiling/kavels/

Contact

Heeft u vragen over de Fair? Of iets aan te bieden voor de veiling? Bel met 0172-507295 of mail naar fair@ttv-playfair.nl.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.