Ingezonden

Ronde van Jezus Eik in Hoogmade

Op vrijdagavond 17 juni heeft te Hoogmade weer de jaarlijkse ronde van Jezus Eik plaats gevonden. Een tijdrit over ± 14 km die voor de 28e keer is georganiseerd.

Een 50 tal wielrenners hebben hieraan deelgenomen en er zijn mooie prestaties neergezet. De snelste rijder zette een tijd neer van gemiddeld ruim 44 km per uur. Verschillende deelnemers legden het parcours af op een professionele tijdritfiets. De deelnemers zijn verdeeld in 2 categorieën, de leden: (ex) Hoogmadenaren en niet Hoogmadenaren. Deze laatst genoemde deelnemers doen Buiten Mededinging mee.

Veel vrijwilligers, waaronder de verkeersregelaars, hebben een bijdrage gegeven om het parcours zo veilig mogelijk te laten zijn en mede hierdoor is de avond zonder calamiteiten verlopen. Ook de dorpsbewoners hebben gehoor gegeven, gedurende deze uren het parcours fiets- en autovrij te houden.

Ondanks een stevige wind waren de weersomstandigheden uitstekend.

De 1e prijzen gingen naar: Dames: Corrie van der Meer, Heren senioren: Frank Bisschop, Heren 40+: Matthijs de Haas, Heren 50+: Sjon van Tol, Heren 60+: Kees van Rijn. Dames BM: Olga de Boer en heren BM: Ruben van Randeraat.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.