Rotaryclub Roelofarendsveen

Rotaryclub Roelofarendsveen plaatst kerstbomen bij zorginstellingen

Zaterdag 12 december heeft Rotaryclub Roelofarendsveen zeven verlichte en versierde kerstbomen geplaatst bij de zorgcentra en wooneenheden voor senioren in de gemeente Kaag en Braassem.

De kerstbomen plaatsten zij bij zorgcentra en wooneenheden Arendshorst, Hof van Alkemade, Jacobus en Veenstaete en bij hospice Amandi. De kerstversieringen werden gemaakt door basisschoolleerlingen van de Elckerlyc, de Kiem en de Klimboom.

‘’Samen wilden we onze oudere plaatsgenoten een beetje licht en vrolijkheid brengen in deze bijzondere kersttijd’’, laat Rotaryclub Roelofarendsveen weten op Facebook.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.