Advertorial Horeca

Roti Enzo breidt bezorggebied uit!

Goed nieuws! Vanaf zaterdag 31 oktober kun je niet alleen in Roelofarendsveen, maar ook in Leimuiden, Rijnsaterwoude, Woubrugge en Alphen aan den Rijn genieten van een lekkere en verantwoorde Surinaamse maaltijd van Roti Enzo. 

Roti Enzo, gevestigd aan de Wilgenstraat 38B in Roelofarendsveen, is inmiddels uitgegroeid tot een beruchte take-away en delivery locatie in de regio. Daarom gaat Roti Enzo een maand lang, met hoop op verlenging, op zaterdagen en zondagen bezorgen in andere delen van de regio.

 

‘’We verkopen onder andere roti maaltijden, rotirollen, Surinaamse broodjes, nasi, bami en tjauw min. We onderscheiden ons op het gebied van smaak, service en sfeer’’, aldus eigenaresse Nancy. ‘’Het eten wordt met liefde bereid.’’

 

Plaats eenvoudig je bestelling via de website www.roti-enzo.nl. ‘’Wij zorgen ervoor dat uw bestelling warm en vers wordt thuisbezorgd.’’ Liever koud laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook.

 

roti banner.jpg


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.