Run op desinfectie gel in supermarkten Kaag en Braassem

Zowel de Plus en de Vomar in Roelofarendsveen als de Dirk in Oude Wetering doen er alles aan om producten als desinfecterende handgel te kunnen blijven aanbieden. Toch moeten supermarkten steeds meer mensen teleurstellen. 

In verband met het dichterbij komen van het coronavirus worden er veel maatregelen getroffen. Het RIVM gaf onder andere de tip om je handen goed te reinigen. Niet gek dat iedereen op zoek gaat naar desinfecterende gel.

‘’Vorige week donderdag was de desinfecterende gel al op en het is niet meer leverbaar. Wel hebben we nog handzeep als Palmolive, Dove en Derlon. We hebben er weinig aan te doen, we moeten veel klanten teleurstellen’’, laat een medewerker van de Plus in Roelofarendsveen weten. Ook de Kruidvat zou de desinfectie gel niet meer in de schappen hebben staan. 

Vomar Roelofarendsveen: ‘’De desinfecterende gel is helemaal uitverkocht, vorige week al. Het is op het moment ook niet leverbaar. Wel hebben we nog normale handzeep.’’ 

Ook bij de Dirk in Oude Wetering gaat het hard. ‘’Mensen hebben toch het gevoel dat het helpt en slaan het daarom in. Dan gaat de verkoop wel snel, ja.’’


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.