Run op desinfectie gel in supermarkten Kaag en Braassem

Zowel de Plus en de Vomar in Roelofarendsveen als de Dirk in Oude Wetering doen er alles aan om producten als desinfecterende handgel te kunnen blijven aanbieden. Toch moeten supermarkten steeds meer mensen teleurstellen. 

In verband met het dichterbij komen van het coronavirus worden er veel maatregelen getroffen. Het RIVM gaf onder andere de tip om je handen goed te reinigen. Niet gek dat iedereen op zoek gaat naar desinfecterende gel.

‘’Vorige week donderdag was de desinfecterende gel al op en het is niet meer leverbaar. Wel hebben we nog handzeep als Palmolive, Dove en Derlon. We hebben er weinig aan te doen, we moeten veel klanten teleurstellen’’, laat een medewerker van de Plus in Roelofarendsveen weten. Ook de Kruidvat zou de desinfectie gel niet meer in de schappen hebben staan. 

Vomar Roelofarendsveen: ‘’De desinfecterende gel is helemaal uitverkocht, vorige week al. Het is op het moment ook niet leverbaar. Wel hebben we nog normale handzeep.’’ 

Ook bij de Dirk in Oude Wetering gaat het hard. ‘’Mensen hebben toch het gevoel dat het helpt en slaan het daarom in. Dan gaat de verkoop wel snel, ja.’’


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.