Sam Serlier

Sam Serlier uit Leimuiden behaalt eerste plaats danscompetitie

Sam Serlier uit Leimuiden is afgelopen weekend eerste geworden bij zijn allereerste danscompetitie. De danser deed mee aan de danscompetitie ‘We know you can dance’.

‘We know you can dance’ is een danswedstrijd voor alle dansgroepen, duo’s en solisten die zich, met elkaar, willen meten en ontmoeten. De groepen zijn verdeeld in verschillende leeftijdscategorieën en groepen. Sam werd eerste in zijn categorie, solo 13 en 14 jaar. In totaal deden in deze groep 13 dansers mee.

Normaal gesproken wordt de danswedstrijd georganiseerd in het Kennemer theater in Beverwijk. Dit jaar was dat anders geregeld vanwege het coronavirus. De dansscholen kregen zes aparte links, voor elke categorie één. Die werden doorgestuurd naar de dansers, zij konden op hun beurt dansen voor een online jury.

Ben jij benieuwd naar de solo van Sam? Kijk dan het filmpje hieronder.


Meer nieuws

Gemeente gisteren 16:57

Gemeente omarmt inwonersinitiatief: verkoop jachthaven 'T Venegat aan nieuw op te richten vereniging Rijnsaterwoude op

Betrokken bewoners, dorpsraad Rijnsaterwoude en Stichting jachthaven ’t Venegat hebben een plan geschreven om de huidige stichting om te vormen tot een vereniging die jachthaven ’t Venegat wil kopen van de gemeente. De op te richten vereniging heeft een breder doel dan alleen het beheren en exploiteren van de jachthaven. De gemeente Kaag en Braassem staat hier positief tegenover en wil daarom ook afzien van een openbare verkoop en inzetten op het sluiten van een koopovereenkomst met de nieuwe vereniging.

Politie 11 mei 2021 12:18

Hardrijder op A4 in Roelofarendsveen komt van koude kermis thuis

Op vrijdagavond 7 mei op de A4 bij Roelofarendsveen had een bestuurder wel erg haast. De bestuurder reed zo’n veertig kilometer te hard. Nadat hij van de weg werd gehaald, bleek dat de persoon nog acht flinke boetes had openstaan. Na een speekseltest constateerde de dienders dat de man onder invloed van THC was. 

Verkeer en vervoer 10 mei 2021 09:15

Veerdienst Kaag gestremd voor autoverkeer

Sinds maandagochtend 08:00 uur is Veerdienst Kaag voor autoverkeer gestremd. Door een technisch mankement kunnen auto’s voorlopig niet overvaren. De technische dienst van Team Veerdienst Kaag werkt op dit moment zo snel mogelijk om het heikel te verhelpen.