Scala is back

Op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 oktober 2022 zal popkoor Scala zijn jaarconcerten geven. Na twee jaar afwezigheid hebben de leden er weer veel zin in om op te treden voor hun vaste fans, maar ook voor ieder die Scala misschien nog niet kent.

Scala is een dynamisch koor met een eigen combo en onder leiding van dirigent Rik Henning is er stevig gerepeteerd om extra goed voor de dag te komen. De leden zijn zeer enthousiast en kunnen niet wachten tot het zover is. Ze hopen u te verwelkomen in de Spreng, Kerkstraat 50 te Oude Wetering op vrijdag- of zaterdagavond, of zondagmiddag. 


De avonden beginnen om 20:00 uur en zondagmiddag vangt het concert om 14:00 uur aan. Kaarten kosten
€ 12,50 en zijn vanaf 28 september te koop bij: Boekhandel Veenerick Noordplein 15 in Roelofarendsveen of bij primera Domien Koek Meerkreuk 42 in Oude Wetering 
 
Voor zondagmiddag is er een aangepaste prijs voor kinderkaarten (tot en met 12 jaar € 7,50) deze zijn enkel via de koorleden te verkrijgen, of via onderstaand mailadres. 
Daarnaast houdt het koor een open repetitie op 2 november 2022 om 19.30 uur in de kantine van EMM Sportpad 17 in Roelofarendsveen. 

Voor meer informatie kun je mailen naar: info@scalapopkoor.nl  


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.