Dennis

Schoolvoetbaltoernooi Kaag en Braassem gaat niet door

Ook het schoolvoetbaltoernooi dat op 8 april zou plaatsvinden gaat dit jaar niet door. Dat laat de organisatie van het schoolvoetbaltoernooi Kaag en Braassem weten. 

''Het vinden van een latere speeldatum bleek niet mogelijk vanwege de volle kalender. We hopen het toernooi in 2021 weer te kunnen houden”, laat Nico van Leeuwen weten.

Aan het schoolvoetbaltoernooi Kaag en Braassem zouden 34 teams van de basisscholen uit de gemeente Kaag en Braassem en Nieuwkoop deelnemen.

Jaarlijks wordt dit toernooi gehouden op de voetbalvelden van DOSR en WVC. Vanwege het coronavirus heeft de organisatie besloten het toernooi in zijn geheel af te gelasten.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Nico van Leeuwen via het e-mail leeuwra@gmail.com


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.