Dennis

Schoonmaakzaterdag(en) in De Kleine Oase

Hoewel de weersvoorspellingen van de komende dagen anders doen vermoeden, nadert de zomer met rasse schreden. Tijd dus voor de vrijwilligers van zwembad De Kleine Oase om het bad klaar te maken voor het komende zwemseizoen.

Afgelopen winter heeft de technische commissie de kleedkamers onder handen genomen. De oude inloopkleedkamers zijn vervangen door prachtige exemplaren die afsluitbaar zijn. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht. Er zijn diverse aankleedplanken voor baby’s gemaakt in de kleedkamers. Maar hoe mooi de kleedkamers ook geworden zijn, ze moeten net als de rest van het terrein wel even schoongemaakt worden.

Kleedkamers

Dat schoonmaken is een jaarlijks terugkerend iets wat met veel enthousiasme aangepakt wordt door een flink aantal vrijwilligers. Iedere zaterdag in april stropen ze de mouwen op om het terrein en de baden weer spik en span te krijgen. Afgelopen zaterdag was de eerste van vier schoonmaakzaterdagen. Vooral het diepe bad en de directe omgeving werden aangepakt. Komende zaterdag het ondiepe bad en de tegels eromheen. “Dat doen we expres zo, omdat we 2 weken voor de opening van het bad beginnen met het vullen en opwarmen van die baden”, verteld voorzitter John Uilenberg.

Er is dus nog een hoop te doen voor het zwembad op 1 mei open kan. “We zien het nieuwe seizoen met veel vertrouwen tegenmoed. Er zijn in de voorverkoop(die afgelopen zaterdag sloot red.) best veel abonnementen verkocht en ook voor de zwemlessen hebben we veel aanmeldingen” vervolgt Uilenberg. Wil je nog een abonnement, dan kan je die vanaf 1 mei weer aan de kassa van het zwembad kopen. Voor het opgeven voor de zwemlessen, kan je op de website terecht.

Schoonmaak Kleine Oase bad

Wil je helpen met schoonmaken, dan ben je de komende zaterdagen van harte welkom op het zwembad. Er wordt om 09.00u begonnen en voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. Uiteraard wordt er op toegezien dat het schoonmaken conform de RIVM regels gebeurd.


Meer nieuws

Overige gisteren 21:34

Js Meddle wint PRO Goed voor elkaar bokaal 2021

Js Meddle is de winnaar van de PRO Goed voor elkaar bokaal 2021. De jongerensociëteit uit Oud-Ade wist 30% van de stemmen van Kaag en Braassemers in de wacht te slepen als organisatie die zich inzet voor een mooiere, leukere of duurzamere gemeente en wint daarmee de bokaal en 500 euro. Van harte gefeliciteerd!