Advertorial Overige

Schrijversduo Bakker & Godijn lanceert romannovelle

Het begon met een uitdaging en werd al snel een novelle. Maanden hebben Alice Bakker en Elly Godijn er in het geheim aan gewerkt. 22 augustus presenteren ze tijdens het online Crossing Book Borders Festival de novelle: Angela & Emma, Weerzien. Dit bescheiden boekje smaakt naar meer en is de aanloop naar de “dikke” roman die in 2021 wordt verwacht.

Beide auteurs schrijven vanuit één personage. Alice Bakker schrijft het verhaal van Angela en Elly Godijn neemt het personage van Emma onder haar hoede. De hoofdpersonen zijn voor de auteurs zo gaan leven, dat ze ze niet meer kunnen loslaten. De schrijvers kruipen in de huid van de personages. Bakker & Godijn gaan verder! En ook de twee zussen, want hun verhaal is nog lang niet verteld. Maar eerst de novelle, een intrigerend verhaal met een diepere laag.

Angela & Emma, Weerzien

Angela en Emma hebben een onbezorgde jeugd, lijkt het. Totdat Emma op achttienjarige leeftijd vertrekt en alle banden met haar familie verbreekt. Haar rugzak is gevuld met familiegeheimen die voor de buitenwereld onzichtbaar zijn, zelfs voor Angela.

Vijfentwintig jaar later neemt Angela het heft in eigen handen en gaat op zoek naar haar zus. Iets wat ze veel eerder had moeten doen. Diep weggestopte geheimen komen aan de oppervlakte en zorgen ervoor dat het leven van de tweelingzussen nooit meer wordt zoals het was.

Over de auteurs

Alice Bakker (1970) uit Oude Wetering is auteur en eigenaar van tekstbureau In Woordenland. Na drie YA-boeken -Slapen doen we morgen weer, Ze zien mij niet en Jouw spel mijn regels- is dit haar debuut als romanschrijver. Elly Godijn (1971) uit Hoorn is uitgever bij Godijn Publishing en schreef de autobiografische dagboekroman ‘Blauw Gras’.

Ang&Emma_Front_PRESS.jpeg


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.