Advertorial Overige

Schrijversduo Bakker & Godijn lanceert romannovelle

Het begon met een uitdaging en werd al snel een novelle. Maanden hebben Alice Bakker en Elly Godijn er in het geheim aan gewerkt. 22 augustus presenteren ze tijdens het online Crossing Book Borders Festival de novelle: Angela & Emma, Weerzien. Dit bescheiden boekje smaakt naar meer en is de aanloop naar de “dikke” roman die in 2021 wordt verwacht.

Beide auteurs schrijven vanuit één personage. Alice Bakker schrijft het verhaal van Angela en Elly Godijn neemt het personage van Emma onder haar hoede. De hoofdpersonen zijn voor de auteurs zo gaan leven, dat ze ze niet meer kunnen loslaten. De schrijvers kruipen in de huid van de personages. Bakker & Godijn gaan verder! En ook de twee zussen, want hun verhaal is nog lang niet verteld. Maar eerst de novelle, een intrigerend verhaal met een diepere laag.

Angela & Emma, Weerzien

Angela en Emma hebben een onbezorgde jeugd, lijkt het. Totdat Emma op achttienjarige leeftijd vertrekt en alle banden met haar familie verbreekt. Haar rugzak is gevuld met familiegeheimen die voor de buitenwereld onzichtbaar zijn, zelfs voor Angela.

Vijfentwintig jaar later neemt Angela het heft in eigen handen en gaat op zoek naar haar zus. Iets wat ze veel eerder had moeten doen. Diep weggestopte geheimen komen aan de oppervlakte en zorgen ervoor dat het leven van de tweelingzussen nooit meer wordt zoals het was.

Over de auteurs

Alice Bakker (1970) uit Oude Wetering is auteur en eigenaar van tekstbureau In Woordenland. Na drie YA-boeken -Slapen doen we morgen weer, Ze zien mij niet en Jouw spel mijn regels- is dit haar debuut als romanschrijver. Elly Godijn (1971) uit Hoorn is uitgever bij Godijn Publishing en schreef de autobiografische dagboekroman ‘Blauw Gras’.

Ang&Emma_Front_PRESS.jpeg


Meer nieuws

Overige gisteren 15:23

Joop Zoetemelk aangereden in Frankrijk

Joop Zoetemelk is vandaag in Frankrijk aangereden. De oud Ripper werd op zijn fiets aangereden door een auto. Hij is met meerdere botbreuken per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis.

Sport gisteren 11:21

Clubs tellen af

De fusie tussen de voetbalclubs WVC en DOSR nadert haar hoogtepunt. Over een week wordt de nieuwe naam en het nieuwe tenue bekend gemaakt. De stemming begint al op vrijdag. in de kantine van DOSR. Vanwege corona is er een compleet stemschema opgesteld.

Natuur en recreatie gisteren 09:41

Watertoren kleurt paars als steuntje in de rug

Het was en rare kermisweek. Het weer was echt Veense Kermisweer en er hing een gezonde spanning in de lucht. Zou er nog iets gaan gebeuren? Op vrijdag vierden De Stamgasten van De Haven al kermis in hun eendje. Maar zou de kermiszaterdag nou echt een zaterdag als alle anderen worden?

Natuur en recreatie 19 sep. 2020 15:51

Toch een beetje corso in De Veen

En dan is het de zaterdag van de corso in Roelofarendsveen. Maar helaas is dit jaar alles anders. Dus is er ook geen corso. Helaas.

Algemeen 18 sep. 2020 21:24

Boeren komen met tractoren bijeen in weiland Hoogmade

Met een stoet van tientallen tractoren reden boeren door Hoogmade. Dit keer was het Malieveld in Den Haag niet de eindbestemming, maar juist een weiland in Hoogmade. Daar werd een statement gemaakt.