Ingezonden

Seniorenlunch slaat aan

Bij de eerste seniorenlunch in eetcafe ‘t Veen was het druk. Er is plek voor vijftig personen, maar dat aantal was al snel bereikt.

Een soepje, twee ruim belegde boterhammen en een kopje koffie voor € 10. Je rekent de lunch vooraf ter plekke contant bij Marian af. Extra drankjes zijn voor eigen rekening.

De lunch blijkt in een behoefte te voorzien, zoals een deelneemster het omschreef: "Het is heerlijk om weer eens lekker ongedwongen te kunnen bijkletsen."

Voortaan kan men zich al eerder aanmelden dan de vrijdag voor de lunch. Bel of mail hiervoor naar Marian van Veen: Tel. 071-3314338, E-mail: marianvanveen25@gmail.com. Ook niet leden zijn welkom! Het betreft de dinsdagen in de oneven weken.


Meer nieuws

Gemeente vandaag 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige gisteren 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.