Ingezonden

Seniorenlunch slaat aan

Bij de eerste seniorenlunch in eetcafe ‘t Veen was het druk. Er is plek voor vijftig personen, maar dat aantal was al snel bereikt.

Een soepje, twee ruim belegde boterhammen en een kopje koffie voor € 10. Je rekent de lunch vooraf ter plekke contant bij Marian af. Extra drankjes zijn voor eigen rekening.

De lunch blijkt in een behoefte te voorzien, zoals een deelneemster het omschreef: "Het is heerlijk om weer eens lekker ongedwongen te kunnen bijkletsen."

Voortaan kan men zich al eerder aanmelden dan de vrijdag voor de lunch. Bel of mail hiervoor naar Marian van Veen: Tel. 071-3314338, E-mail: marianvanveen25@gmail.com. Ook niet leden zijn welkom! Het betreft de dinsdagen in de oneven weken.


Meer nieuws

Politie gisteren 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport gisteren 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport gisteren 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand. 

Natuur en recreatie 28 jul. 2021 14:03

Hulp gezocht voor nieuw zwemstrand in Roelofarendsveen/Oude Wetering

Begin dit jaar is er een petitie, georganiseerd door een inwoner uit Roelofarendsveen, gehouden waarin werd opgeroepen om een zwemplek te ontwikkelen. Deze petitie is door 707 inwoners ondertekend. Hieruit heeft het college de conclusie getrokken dat er behoefte is om een nieuwe zwemplek te realiseren die ook geschikt is voor onze jongste inwoners.