Dennis

Sinterklaas is in Kaag en Braassem

Zaterdagmiddag heeft sinterklaas voet aan land gezet in Kaag en Braassem. Nadat hij eerder om 12.00u in Hellevoetsluis aankwam, was het om 15.00u de beurt aan Roelofarendsveen.

Onder een stralend zonnetje kwam de sint dit jaar niet per boot aan bij het sluisje, maar verscheen hij met zijn pieten bij het muziekcentrum aan het Noordeinde. Daar stapte de goedheiligman samen met de hoofdpiet op de platte kar om een mooie rondrit door het dorp te maken. Onderweg was er voor een aantal kinderen de mogelijkheid de sint een vraag te stellen, deden de pieten een leuk dansje en werd er gestopt om te zingen voor een jarige Job.

Tekst gaat verder onder de foto. 

Intocht 2022 1

De pieten deelden snoep en mandarijnen uit aan jong en oud en namen de tijd voor een praatje of het maken van een foto. Voor meer foto's, klik hier. Volgende week volgen de intochten in de andere kernen. Weten waar en wanneer? Klik hier.

Intocht 2022 2


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.