Gemeente Kaag en Braassem

Sleuteloverdracht aan de eerste huurders van Polderlaan Leimuiden

Gisteren heeft wethouder Yvonne Peters de sleutel aan de eerste huurders uitgereikt, waaronder aan meneer en mevrouw Van der Hoorn uit Leimuiden. Die verruilen na 44 jaar hun oude huurwoning aan de Ieplaan in voor een energie neutrale comfortwoning aan de Polderlaan. 

Totaal staan er aan de Polderlaan, Dijkzicht en Veldzicht 24 van deze woningen, die de komende twee weken allemaal verhuurd worden.

De woningen zijn in opdracht van Woondiensten Aarwoude door Bolton Bouw BV uit Woerden gerealiseerd. Door een goede samenwerking tussen zowel de gemeente Kaag en Braassem, projectontwikkelaar ViBu, Bolton Bouw BV. en Woondiensten Aarwoude is het gelukt om de woningen nog voor de feestdagen op te leveren.

Wethouder Yvonne Peters: “Op gepaste wijze en met inachtneming van de 1,5 meter afstand heb ik de symbolische sleutel kunnen overhandigen aan het trotse echtpaar Van der Hoorn. Ik ben blij met het resultaat van het eerste stuk van deze nieuwe woonwijk en zie uit naar de realisatie van de volgende fase”.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.