Gemeente Kaag en Braassem

Sleuteloverdracht aan de eerste huurders van Polderlaan Leimuiden

Gisteren heeft wethouder Yvonne Peters de sleutel aan de eerste huurders uitgereikt, waaronder aan meneer en mevrouw Van der Hoorn uit Leimuiden. Die verruilen na 44 jaar hun oude huurwoning aan de Ieplaan in voor een energie neutrale comfortwoning aan de Polderlaan. 

Totaal staan er aan de Polderlaan, Dijkzicht en Veldzicht 24 van deze woningen, die de komende twee weken allemaal verhuurd worden.

De woningen zijn in opdracht van Woondiensten Aarwoude door Bolton Bouw BV uit Woerden gerealiseerd. Door een goede samenwerking tussen zowel de gemeente Kaag en Braassem, projectontwikkelaar ViBu, Bolton Bouw BV. en Woondiensten Aarwoude is het gelukt om de woningen nog voor de feestdagen op te leveren.

Wethouder Yvonne Peters: “Op gepaste wijze en met inachtneming van de 1,5 meter afstand heb ik de symbolische sleutel kunnen overhandigen aan het trotse echtpaar Van der Hoorn. Ik ben blij met het resultaat van het eerste stuk van deze nieuwe woonwijk en zie uit naar de realisatie van de volgende fase”.


Meer nieuws

Advertorial Maatschappij 30 nov. 2022 13:09

Vrijwilliger Janny (71): “Voor mijn vrijwilligerswerk ga ik door het vuur”

Al zeven jaar is de 71-jarige Janny werkzaam als vrijwilliger bij Rietveld Alphen aan den Rijn. Rietveld is een zorglocatie van ActiVite, speciaal voor mensen met dementie. En hoewel omgaan met dementie niet altijd even makkelijk is, maken de blije reacties en dankbaarheid van de bewoners dat Janny dit toch al jaren met veel plezier doet.

Sport 28 nov. 2022 12:47

EMM'21 komt goed weg in Voorschoten

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in- en tegen Voorschoten, een ploeg met uitschieters naar boven en naar onderen met veel doelpunten.

Overige 26 nov. 2022 11:44

Fietsers gewond bij ongeval Floraweg

Bij een aanrijding tussen twee fietsers zijn zaterdagochtend twee fietsers gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de Floraweg in Roelofarendsveen.

Overige 25 nov. 2022 21:45

Traumahelikopter landt voor gevallen fietser

Vrijdagavond werden de hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Stationsstraat in Roelofarendsveen. Ter plaatse bleek een fietser te zijn gevallen.