Gemeente Kaag en Braassem

Sleuteloverdracht aan de eerste huurders van Polderlaan Leimuiden

Gisteren heeft wethouder Yvonne Peters de sleutel aan de eerste huurders uitgereikt, waaronder aan meneer en mevrouw Van der Hoorn uit Leimuiden. Die verruilen na 44 jaar hun oude huurwoning aan de Ieplaan in voor een energie neutrale comfortwoning aan de Polderlaan. 

Totaal staan er aan de Polderlaan, Dijkzicht en Veldzicht 24 van deze woningen, die de komende twee weken allemaal verhuurd worden.

De woningen zijn in opdracht van Woondiensten Aarwoude door Bolton Bouw BV uit Woerden gerealiseerd. Door een goede samenwerking tussen zowel de gemeente Kaag en Braassem, projectontwikkelaar ViBu, Bolton Bouw BV. en Woondiensten Aarwoude is het gelukt om de woningen nog voor de feestdagen op te leveren.

Wethouder Yvonne Peters: “Op gepaste wijze en met inachtneming van de 1,5 meter afstand heb ik de symbolische sleutel kunnen overhandigen aan het trotse echtpaar Van der Hoorn. Ik ben blij met het resultaat van het eerste stuk van deze nieuwe woonwijk en zie uit naar de realisatie van de volgende fase”.


Meer nieuws

Sport gisteren 17:44

EK Verbij binnen 100 meter over

Het EK in Heerenveen duurde dit jaar voor Kai Verbij nog geen 100 meter. Door een val na de start op de eerste 500 meter, kan hij zijn derde Europese titel voorlopig in de ijskast zetten.

Algemeen 15 jan. 2021 15:42

Elke maandag een brandende vraag van brandweer Leimuiden

Elke maandag stelt brandweer Leimuiden een brandende vraag op hun Facebook. Je hebt dan tot en met vrijdag om de vraag te beantwoorden. Daarna wordt de vraag beantwoord. Maar naast dat je meer leert over verschillende onderwerpen van de brandweer, komen er ook leuke acties aan met een daarbij horende prijs voorbij.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 15 jan. 2021 13:15

Inenten zorgmedewerkers ook in de regio Hollands Midden van start gegaan

Vrijdagochtend 15 januari was ook voor GGD Hollands Midden het moment daar: de start van het vaccineren van zorgmedewerkers. De eerste vierhonderd zorgmedewerkers worden vandaag ingeënt in Leiden. Duizenden zorgmedewerkers zullen de komende periode volgen.

Coronacrisis in Kaag en Braassem 15 jan. 2021 11:37

Dit zijn de regels rondom quarantaine

Weet jij hoe het nu ook alweer zit met quarantaine? Wanneer ga je in quarantaine en wat kun je doen als je thuis moet blijven? Hier staat het nog allemaal een keer op een rijtje.