Soep op je Stoep van restaurant Wagenaar

Restaurant Wagenaar maakt soep voor mensen in de buurt die het nodig hebben, zoals zieken, ouderen, alleenstaanden, verplegend personeel, mantelzorgers... Kortom de mensen die een goede soep op dit moment het beste kunnen gebruiken.

Dat laten zij weten op hun Facebookpagina. ‘’Wil je een liter ‘Soep op je Stoep!’? We bezorgen elke dag tussen 17.00 en 19.00 uur in Roelofarendsveen en Oude Wetering. Je kan de soep ook komen afhalen bij Wagenaar tussen 17.00 en 19.00 uur. De soep is gratis.’’

Bijdragen zijn wel welkom. ‘’Wil je toch een bijdrage doen, zodat wij soep kunnen blijven maken, kun je zelf een bedrag overmaken op NL33 RABO 0355 9391 18 ter naam van Wagenaar ovv Soep op je Stoep.’’

Het restaurant begint vrijdag 20 maart met de actie en maakt van maandag t/m vrijdag soep. Je kunt bestellen door te bellen naar 071 88 99 001 van 10.00 tot 13.00 uur.

Het restaurant is op zoek naar bedrijven die producten over hebben waar soep van gemaakt kan worden. ‘’We denken aan supermarkten, groentewinkels, groentekwekerijen, groothandel en boeren die toch producten overhouden. Over een vergoeding valt altijd te praten.’’ 


Meer nieuws

Overige gisteren 21:07

Tjonge jonge, wat hebbe wai dit gemist

Vrijdagmiddag was het feest aan de Sotaweg in Roelofarendsveen. Na een jaar van afwezigheid ging het senioren schuurfeest weer los. Een ding was snel duidelijk. De senioren hadden er zin in. 

Voor Kinderen gisteren 18:03

Verrassingstocht

Ook de verrassingstocht was dit jaar anders dan anders. Om te beginnen kreeg je de route niet op papier, maar via een QR code. Ook waren er twee startpunten, namelijk 't Veen eten & drinken en Sportvereniging EMM21.

Overige gisteren 12:13

Zonnige ballonnenoptocht begin van mooie kermisvrijdag

Eén van de optochten die wel door kan gaan was de ballonnenoptocht. Zij het met enige restricties. Zo mochten beide groepen niet bij elkaar uitkomen. Vandaar dat de ene groep op de Leliestraat en de andere op de Gerberastraat eindigde.

Overige gisteren 08:49

Gezellige eerste kermisavond

Donderdagavond om 19.30u opende de deuren van de Veense Kermis 2021. Niet via het tunneltje, alleen via EMM. Zo konden de aanwezigen geteld worden zodat het maximum aantal bezoekers niet overschreden werd.

Natuur en recreatie 16 sep. 2021 13:37

Blauwalg geconstateerd bij Venegat en Kaageiland

Omgevingsdienst Midden Holland geeft een negatief zwemadvies voor Kaageiland vanwege blauwalg. Ook bij Venegat is blauwalg gespot. Hiervoor is een waarschuwing afgegeven.