Theater Castellum
Advertorial Cultuur

Soof 3 als eerste zien in Bioscoop Castellum

Ruim drie jaar nadat de opnames voor de komedie plaatsvonden, is Soof 3 op woensdag 7 september voor het eerst te zien tijdens de Ladies Night in Bioscoop Castellum. Er staat een lekker welkomstdrankje klaar en er zijn verschillende stands aanwezig. Na afloop gaan de bezoekers naar huis met een leuke goodiebag. Tickets zijn nu te koop.

De release van het laatste deel in de succesvolle trilogie over een vrouw en haar cateringbedrijf staat gepland op 15 september, meldde distributeur Dutch FilmWorks. Het vervolg op de twee eerdere films werd viermaal uitgesteld vanwege de diverse coronalockdowns waar de bioscoopbranche de afgelopen twee jaar onder zuchtte.

In Soof 3 heeft Soof eindelijk haar leven lekker op de rit. Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn groot en klaar om uit te vliegen. Soof houdt als vanouds alle ballen in de lucht, voor iedereen. Op het moment dat ze slecht nieuws krijgt, komt Sascha thuis en stelt haar verloofde voor. Soof grijpt het huwelijk van haar dochter met beide handen aan om haar kop in het zand te steken. Soof moet leren zelf ook eens hulp toe te laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Tickets voor de Ladies Night op woensdag 7 september (aanvang 20:30 uur) zijn te koop via de website van Castellum.

Openingstijden zomermaanden

De zomervakantie is begonnen en dat betekent: dagelijks films vanaf 13:30 uur, zes weken lang. De kaartverkoopbalie is beperkt geopend in juli en augustus. Castellum blijft per mail goed bereikbaar op kaartverkoop@theatercastellum.nl en op woensdag telefonisch van 12:00 tot 14:00 uur via 0172 429 292.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.