Sponsorloop voor het schoolplein van de Lei

Woensdag 16 september houden Kinderopvang Snoopy, Peuteropvang Olleke Bolleke en samenwerkingsschool De Lei een sponsorloop voor het schoolplein van het nieuwe Integrale Kindcentrum. Naast alle acties die de kinderen al hebben opgezet en de sponsoren die al geworven zijn om geld in te zamelen, is het eindbedrag van €30.000,- nog niet behaald.

De sponsorloop zal plaatsvinden op woensdag 16 september tussen 9.00 en 14.00 uur. De kinderen van Snoopy rennen op hun eigen plein en de kinderen uit groep 1 tot en met groep 8 rennen rondjes om het Spant langs het schoolplein van de nieuwe school, waar het uiteindelijk aan besteed wordt.

De peuters, kleuters en kinderen tot en met groep vier kunnen worden gesponsord door familie en kennissen voor hun deelname aan de sponsorloop. Alle groepen van de middenbouw en bovenbouw kunnen per rondje worden gesponsord.

Op maandag 21 september gaan alle kinderen naar de €urometer om het geld, dat is opgehaald met de sponsorloop én wat in de vakantie tijdens “de Heitje voor karweitje-weken” is opgehaald, in te leveren. Diezelfde avond komt de werkgroep ‘Buitenruimte’ bij elkaar om te bepalen welke speeltoestellen kunnen worden aangeschaft met het opgehaalde geld.

En het allerbelangrijkste: de kinderen kunnen enorm trots op zichzelf zijn dat ze zo enorm hard hun best hebben gedaan om hun eigen schoolplein zo mooi mogelijk te maken!


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.