Sportbedrijf Kaag en Braassem bestaat 30 jaar

Sportbedrijf Kaag en Braassem is exploitant van sportcomplex De Tweesprong, sportzaal Kaskade, sportzaal De Meerkant en sportcomplex Het Spant. Vandaag bestaat het sportbedrijf 30 jaar, iets dat eigenlijk een groot feest zou moeten worden. ‘’Door de huidige coronamaatregelen is dit helaas niet mogelijk.’’

‘’Het is een hele gekke situatie’’, laat Manon van der Meer, van Sportbedrijf Kaag en Braassem, weten. ‘’We zijn zo blij met ons 30-jarig jubileum, maar het is ook zo jammer dat dat precies dit jaar is.’’ Het was het plan om het jubileum met al het personeel en bezoekers te vieren, maar het coronavirus gooide roet in het eten.

Manon ziet wel in dat het helaas niet anders is. ‘’Je wilt zo graag, maar de volksgezondheid staat op nummer één.’’ Gelukkig hebben de medewerkers van Sportbedrijf Kaag en Braassem vandaag wel een lekkere taart. 

Genoeg gedaan de afgelopen 30 jaar

De afgelopen 30 jaar zette Sportbedrijf Kaag en Braassem zich in voor individuele bewoners, verenigingen, onderwijs-, sport-, cultuur- en evenementenorganisatoren. Daarnaast organiseerde Sportbedrijf Kaag en Braassem verschillende activiteiten in de gemeente om lichaamsbeweging voor jong en oud te bevorderen. Ook organiseerden ze zwemmen voor mensen met kanker en dementie.

In 1993, 27 jaar geleden, trok Sportbedrijf Kaag en Braassem in het pand van de Tweesprong. ‘’Eigenlijk willen we over drie jaar het feestje gewoon opnieuw proberen, maar dan dat we 30 jaar in ons huidige pand zitten. Maar daarvan is nog niks zeker.’’

Vestigingen Sportbedrijf Kaag en Braassem

Sportbedrijf Kaag en Braassem, nu gevestigd in drie locaties in Roelofarendsveen, Leimuiden en Rijnsaterwoude, werd in 1990 opgericht in Roelofarendsveen. De locatie van het sportbedrijf is niet alleen voor sporters, zo stelt de organisatie de accommodaties beschikbaar voor rommelmarkten, inzamelingsacties, bloedprikken, vaccinaties, sportverhuren en nog veel meer.


Meer nieuws

Politie vandaag 16:40

Uit de hand gelopen ruzie mondt uit in mishandeling op Kaag

In de nacht van vrijdag 11 op zaterdag 12 juni heeft er een incident plaatsgevonden op Kaag. Het politieteam van Kaag en Braassem kwam af op een uit de hand gelopen ruzie. Het bleek om een flinke mishandeling te gaan. 

Maatschappij gisteren 16:07

Steun samen met PLUS van Dijk je favoriete club of vereniging

PLUS van Dijk staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de samenleving. Niet voor niets is PLUS voor de zevende keer op rij uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt. Zij vinden het dan ook belangrijk de lokale gemeenschap te ondersteunen.

Politie 12 jun. 2021 17:04

Grote verkeerscontrole in Roelofarendsveen

Vrijdag 11 juni hield de politie, samen met de Douane, Dienst Infra, Landelijke Eenheid, Team Real Time Intelligence Center (RTIC) en team Coördinatie en Executie Taken een grote controle op het parkeerterrein van DOSR in Roelofarendsveen. 

Advertorial Overige 11 jun. 2021 16:41

Volg @plutosport.nl en maak kans op leuke EK-prijzen!

Yes! Vandaag begint het EK voetbal en dat betekent iedere dag genieten van de beste wedstrijden, versierde straten, oranjebitter, oranjevla, oranjekoeken en natuurlijk leuke winacties. Bij Plutosport maak je kans op een Plutosport juichshirt!