SportGuide
Advertorial Voor Kinderen

SportGuide organiseert de allerleukste sportfeestjes voor kids

SportGuide is gespecialiseerd in het verzorgen van sportfeestjes voor kinderen. Tijdens de beweegfeestjes beleven de kids een unieke en sportieve activiteit die ze niet gauw meer vergeten.

Met uitdagende oefeningen en spelletjes beleven de deelnemers bij ieder feestje enorm veel plezier. Want plezier, dat is het allerbelangrijkste! Plezier is de basis om een leven lang (gezond) te sporten. De feestjes worden aangeboden in Roelofarendsveen en Alphen aan den Rijn. Benieuwd naar het aanbod? Neem een kijkje op de website www.sport-guide.nl

De ondernemer achter SportGuide is Guido van der Meer, 30 jaar oud en woonachtig in Roelofarendsveen. “Ik ben al een aantal jaren werkzaam als vakdocent bewegingsonderwijs in Alphen aan den Rijn. In de zomer van 2021 heb ik samen met een vriend mijn eigen evenement georganiseerd, de Veense Voetbaldagen!”

Hij vervolgt: “Het geeft mij enorm veel energie om mensen aan het bewegen te brengen en ik geniet van de vreugde op de gezichten. Dat smaakte naar meer en daarom heb ik besloten SportGuide op te richten. In de komende periode richt ik mijn aandacht vooral op de sportfeestjes en Veense Voetbaldagen, maar ik hoop in de toekomst nog meer mooie sportactiviteiten te mogen organiseren.”

Actie

Kun jij niet wachten om een sportfeestje te houden? Reserveer dan nu voor de maand april. SportGuide geeft 10% korting op alle feestjes die in april plaatsvinden!

Je kunt SportGuide op Facebook volgen, maar ook op Instagram (@sportguidenl).


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.