Sportvereniging uit Kaag en Braassem verkopen loten voor Nationale Sport Loterij

Diverse verenigingen in Kaag en Braassem gaan actief aan de slag om loten te verkopen voor de Nationale Sport Loterij. Bij de loterij hoeven kinderen niet langs de deur, maar kan je zelf online een lot kopen voor € 10, waarvan € 7 aan de door jou gekozen vereniging gedoneerd wordt.

De Nationale Sport Loterij is een nieuw initiatief met een bijzondere missie. Deelnemers kopen een lot en steunen daarmee direct hun eigen, lokale sportvereniging. Zeker in deze bijzondere tijden kan de amateursport wel een steuntje in de rug gebruiken. Sportverenigingen E.M.M.'21, Z&PC Alkemade, Hockeyclub Alkemade, en ROAC doen onder andere mee met de loterij.

Televisiepresentator Ron Boszhard is ambassadeur van de Nationale Sport Loterij: ''Dit initiatief is bij uitstek geschikt om jouw eigen club te helpen. Meedoen dus!”

Speel je mee?

Een lot kost slechts € 10. Daarvan gaat € 7 direct naar de vereniging die je zelf uitkiest. Je maakt bovendien kans op een splinternieuwe auto, een IPhone, een e-bike en honderden andere prijzen.

Loten zijn te koop op www.nationalesportloterij.nl. De trekking is op 24 september 2021.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.