Sportvereniging uit Kaag en Braassem verkopen loten voor Nationale Sport Loterij

Diverse verenigingen in Kaag en Braassem gaan actief aan de slag om loten te verkopen voor de Nationale Sport Loterij. Bij de loterij hoeven kinderen niet langs de deur, maar kan je zelf online een lot kopen voor € 10, waarvan € 7 aan de door jou gekozen vereniging gedoneerd wordt.

De Nationale Sport Loterij is een nieuw initiatief met een bijzondere missie. Deelnemers kopen een lot en steunen daarmee direct hun eigen, lokale sportvereniging. Zeker in deze bijzondere tijden kan de amateursport wel een steuntje in de rug gebruiken. Sportverenigingen E.M.M.'21, Z&PC Alkemade, Hockeyclub Alkemade, en ROAC doen onder andere mee met de loterij.

Televisiepresentator Ron Boszhard is ambassadeur van de Nationale Sport Loterij: ''Dit initiatief is bij uitstek geschikt om jouw eigen club te helpen. Meedoen dus!”

Speel je mee?

Een lot kost slechts € 10. Daarvan gaat € 7 direct naar de vereniging die je zelf uitkiest. Je maakt bovendien kans op een splinternieuwe auto, een IPhone, een e-bike en honderden andere prijzen.

Loten zijn te koop op www.nationalesportloterij.nl. De trekking is op 24 september 2021.


Meer nieuws

Advertorial Voor Kinderen gisteren 13:57

Rekenen en probleemoplossend vermogen bij kinderen – De Praktijk4Kids helpt

Probleemoplossend vermogen gaat om het herkennen van een probleem, vaardigheden hebben om met problemen om te gaan, vaardigheden hebben om oplossingen te bedenken en uiteindelijk het kiezen van de beste oplossing. Probleemoplossend vermogen speelt een belangrijke rol bij het rekenen. Stagiaire bij De Praktijk4Kids, Mirjam van Zanten, heeft hier onderzoek naar gedaan in het kader van haar afstuderen aan de Universiteit van Utrecht.

Sport gisteren 04:08

Heemskerk 6e in eerste individuele olympische finale

Het is Femke Heemskerk niet gelukt haar eerste olympische individuele medaille te halen. De Roelofarendsveense werd 6e op de 100 meter vrije slag. Toch kan ze terugkijken op een uitstekende finale.

Politie 29 jul. 2021 14:50

34 bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontroles op N207

Wekelijks controleert het Team Verkeer van de politie in Noord-Holland in het kader van het project Hotspot op een plaats in de regio waar in verhouding veel ernstige aanrijdingen plaatsvinden of verkeersgevaarlijke situaties ontstaan. Dit keer was het de beurt aan de N207.

Sport 29 jul. 2021 11:48

Finaledag Kaag en Braassemcup bij ROAC

Ook dit jaar zal er door voetballend Kaag en Braassem weer gestreden worden om de Kaag en Braassem Cup. De opzet is dit jaar wel anders dan we gewend waren. 

Sport 29 jul. 2021 07:19

Heemskerk door naar finale

Voor het eerst staat Femke Heemskerk in een individuele olympische finale. De 33-jarige zwemster uit Roelofarendsveen plaatste zich afgelopen nacht met 52,93 seconden als zesde voor de strijd om de medailles op de 100 meter vrije slag. Het was haar op één na beste tijd ooit op die afstand.