Sportvereniging uit Kaag en Braassem verkopen loten voor Nationale Sport Loterij

Diverse verenigingen in Kaag en Braassem gaan actief aan de slag om loten te verkopen voor de Nationale Sport Loterij. Bij de loterij hoeven kinderen niet langs de deur, maar kan je zelf online een lot kopen voor € 10, waarvan € 7 aan de door jou gekozen vereniging gedoneerd wordt.

De Nationale Sport Loterij is een nieuw initiatief met een bijzondere missie. Deelnemers kopen een lot en steunen daarmee direct hun eigen, lokale sportvereniging. Zeker in deze bijzondere tijden kan de amateursport wel een steuntje in de rug gebruiken. Sportverenigingen E.M.M.'21, Z&PC Alkemade, Hockeyclub Alkemade, en ROAC doen onder andere mee met de loterij.

Televisiepresentator Ron Boszhard is ambassadeur van de Nationale Sport Loterij: ''Dit initiatief is bij uitstek geschikt om jouw eigen club te helpen. Meedoen dus!”

Speel je mee?

Een lot kost slechts € 10. Daarvan gaat € 7 direct naar de vereniging die je zelf uitkiest. Je maakt bovendien kans op een splinternieuwe auto, een IPhone, een e-bike en honderden andere prijzen.

Loten zijn te koop op www.nationalesportloterij.nl. De trekking is op 24 september 2021.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 09:33

Feestweekgevoel in Leimuiden

De oliebollenkraam in Leimuiden is per vandaag geopend. Vandaag en morgen kunnen mensen vanaf 11:00 uur genieten van de Oudhollandse lekkernijen.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 15:38

Yvons Springkussenverhuur: hét adres voor het huren van springkussens

Bij Yvons Springkussenverhuur, gevestigd in Rijpwetering, kan je terecht voor het huren van een springkussen, stormbaan of opblaasfiguur. De producten van Yvons Springkussenverhuur zijn perfect voor alle gelegenheden. Alles om jouw feestje compleet te maken!

Calamiteiten gisteren 08:16

Frontale botsing tussen auto en motor op N207

Op woensdagavond, 16 juni, heeft er rond 19.30 uur een ongeval plaatsgevonden op de N207 bij Leimuiden. Bij het ongeval is een spookrijder frontaal op een motorrijder geklapt.

Verkeer en vervoer 16 jun. 2021 18:57

Leimuiderbrug weer in storing

Woensdagavond was het weer eens raak op de Leimuiderbrug. De brug staat in storing.