Archieffoto

Sportverkiezing Kaag en Braassem 2020

Het is vanaf nu mogelijk om de sporters te nomineren. Op donderdag 23 april 2020 worden de winnaars bekend gemaakt. Wil jij een sporter, sportploeg of sportcoach nomineren?

Dat kan vanaf nu tot en met 31 januari 2020 via deze link.

Vermeld de naam van de sporter die jij wilt nomineren en motiveer waarom jouw kandidaat in aanmerking zou moeten komen voor een nominatie. Nieuw bij de verkiezing zijn de Sportwaarderingsprijs en de Aanmoedigingsprijs.

Er zijn een paar regels waar de nominatie aan moet voldoen:

  • Sportman/sportvrouw: de sporter moet 18 jaar of ouder zijn; geboren en opgegroeid in de gemeente Kaag en Braassem; oorspronkelijk lid zijn geweest van een lokale sportvereniging en nog steeds lokaal actief zijn.
  • Sporttalent: een sporter van 13 t/m 17 jaar oud en woonachtig in Kaag en Braassem zijn.
  • Sportploeg: moet deel uitmaken van een team dat uit minimaal twee personen bestaat en tenminste gedeeltelijk bestaat uit inwoners uit Kaag en Braassem.
  • Sportcoach: een coach die binnen Kaag en Braassem een team of een individu uit de gemeente Kaag en Braassem begeleidt.
  • Sportwaarderingsprijs: bedoeld voor sporters die grote internationale prestaties hebben geleverd en ambassadeur voor ons land en Kaag en Braassem in het bijzonder zijn; hij/zij moet geboren zijn in onze gemeente, maar hoeft hier niet meer woonachtig te zijn.
  • Aanmoedigingsprijs: bedoeld voor sporters die ‘aan de weg timmeren’ in hun leeftijdscategorie of een podium plaats hebben bereikt op toernooien of in wedstrijden, maar nog geen (inter)nationale doorbraak hebben gerealiseerd.

Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.