Start Alzheimer Café Kaag en Braassem

Op 20 september gaat het nieuwe seizoen van het Alzheimer Café Kaag en Braassem weer live van start in De Ontmoeting in Leimuiden.

Het thema deze avond is omgaan met veranderend gedrag bij dementie. Een gastspreker vertelt hoe u kunt omgaan met mensen met gedragsverandering. Ook wordt er gepraat over mantelzorg voor iemand met dementie in coronatijd.

Mensen met dementie en hun mantelzorgers hebben behoefte aan goede informatie over dementie en aan het delen van ervaringen. Het Alzheimer Café is voor iedereen die te maken heeft met dementie. De avonden zijn bedoeld voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en overige belangstellenden.

Het programma begint om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur). De toegang is vrij. Wel van te voren aanmelden via de mail. Voor Kaag en Braassem: Rettie Bentvelsen 06 51103212, R.Bentvelsen@dedriemaster.nu


Meer nieuws

Gemeente gisteren 11:16

Inzameling textiel op donderdag 30 september

Op donderdag 30 september zamelt Sympany huis-aan-huis textiel in. Deze huis-aan-huis inzameling vormt een mooie aanvulling op de inzameling via textielcontainers in de gemeente Kaag en Braassem. Op de dag van de inzameling kunnen de zakken voor 09.00 uur aan de weg worden gezet.

Overige 27 sep. 2021 19:31

Grote sterren ontmoeten elkaar bij E.M.M ‘21

Zondag 26 september was er bij E.M.M weer een aflevering van de Mini champions league. Na ruim een jaartje afwezigheid was men deze succesformule blijkbaar nog niet vergeten.

Evenementen 24 sep. 2021 16:31

Clubactie en online veiling Play Fair

Jaarlijks heeft tafeltennisvereniging Play Fair een clubactie. Veertig jaar lang was dat een rommelmarkt, maar dat is niet meer haalbaar. De club heeft nu een online veiling op de website ttv-playfair.nl. En daarnaast de grote loterij, verkoop van stroopwafels én verloting van een aantal diners en Jumbo boodschappentassen.

Wonen en bouwen 24 sep. 2021 11:54

20 comfortwoningen en 26 vogelhuisjes bij Elzenhof Woubrugge

Op 23 september 2021 heeft wethouder Floris Schoonderwoerd van gemeente Kaag en Braassem het eerste onderkomen geplaatst voor de gierzwaluw aan één van de woningen aan de Elzenhof in Woubrugge. Met deze handeling werd de realisatie van 20 sociale huurwoningen gevierd.

Overige 24 sep. 2021 10:11

Optie voor glasvezel in Kaag en Braassem

Eerder legde GlasDraad Groene Hart al glasvezel aan in de buitengebieden van het Groene Hart. Nu zijn de dorpen in de gemeente Kaag en Braassem aan de beurt.