Josh Walet

Steekpartij en brand aan Veerstraat in Oude Wetering – persoon raakt gewond

Er heeft zojuist een steekpartij plaatsgevonden aan de Veerstraat in Oude Wetering. Een man raakte gewond, een vrouw is aangehouden. Ook is er brand in de woning.

Wat er zich precies heeft afgespeeld in de woning is nog niet duidelijk. Volgens een buurman liep een ruzie tussen man en vrouw hoog op, waarop de vrouw de man neerstak en vervolgens het huis in brand stak.

Hulpdiensten waren aanwezig om onderzoek te doen.

De ambulance is met spoed richting het ziekenhuis gegaan.

WhatsApp Image 2021-02-19 at 16.25.06.jpeg

De straat is afgezet.


Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:25

Echtpaar Van Ruiten vandaag 60 jaar getrouwd

Het echtpaar Van Ruiten uit Roelofarendsveen is vandaag 60 jaar getrouwd. Burgemeester Marina Van der Velde bracht een bezoekje aan dit zeer actieve stel dat nog steeds veel en ver fietst. ‘’Wat een prachtig moment!’’

Gemeente gisteren 15:11

Inzameldata oud papier maart

Vanaf augustus 2020 haalt Cyclus het oud papier op. De inzameldatum voor oud papier is zaterdag. De eerstvolgende inzameldatum voor het westen van de gemeente is 6 maart. In het oosten wordt het oud papier op 27 maart opgehaald.

Gemeente gisteren 13:36

Gemeente Kaag en Braassem geeft geen gehoor aan bezwaar huisvesting Kalmoeslaan

De gemeente Kaag en Braassem heeft eind februari twee woningen gereserveerd voor twee personen met een levensstijl die niet thuishoort in een woonwijk. Volgens omwonenden van de Kalmoeslaan in Rijnsaterwoude is de locatie te druk voor de twee individuen die juist in een prikkelarme omgeving moeten wonen. Uit de onlinebijeenkomst van donderdag 25 februari bleek de gemeente geen gehoor te geven aan het bezwaar van de omwonenden.

Cultuur 28 feb. 2021 11:48

Geen VGV '21

De aanhoudende pandemie heeft Splotsz doen besluiten ook dit jaar geen Veen Gaat Vreemd te vieren. Net als vorig jaar zal er ook dit jaar dus stil blijven in De Veen tijdens het paasweekeind.