Team Feline & Friends

Steun Feline en Raymond voor stichting NSGK

Raymond en zijn dochter Feline Kroeze doen mee aan de Madurodam marathon voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). Steun jij hen met een bijdrage?  

In 2018 heeft Raymond samen met zijn dochter Feline deelgenomen aan de Madurodam marathon. Samen haalden zij een recordbedrag van € 2500 euro op voor de NSGK. Dit jaar doen ze opnieuw mee aan de Madurodam marathon.

“hadden we niet durven dromen”
Feline is geboren met een waterhoofd als gevolg van een hersenbloeding. Hierbij heeft zij hersenschade opgelopen, waardoor ze slechter ziet en motorisch beperkt is. Een permanente drain in haar hoofd zorgt ervoor dat het hersenvocht wordt afgevoerd. Het was de vraag of Feline ooit zou kunnen lopen. “Door haar enorme drive liep ze uiteindelijk toen ze bijna 4 jaar oud was”, vertelt Raymond.

Raymond liep mee met de kermismarathon die in Roelofarendsveen wordt georganiseerd. Feline wilde graag met haar vader meelopen, maar hiertoe was ze fysiek niet in staat. Vorig jaar was daar de Madurodam marathon. Door de schaal van 1 op 25 betekende dat het rondje maar 1,69 kilometer zou omvatten. En dit was haalbaar voor Feline. Ze haalde het hoogste geldbedrag van de dag op. “8 jaar geleden hadden we niet durven dromen dat ze dit zou kunnen”, vertelt Raymond.

Dit jaar doen Raymond en Feline opnieuw mee met de Madurodam marathon, dit keer samen met een heel team van familie en vrienden. Steun jij hen met een donatie? Dat kan hier

Samen met de plaatselijke cabaretier Patrick Deters van ‘Luid Kaag en Braassem’ hebben ze een filmpje opgenomen.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.