Gemeente Kaag en Braassem

Stichting Het Vergeten Kind brengt Heppie Boxen naar Kaag en Braassem

Niet alle kinderen hebben helaas een stabiele, liefdevolle omgeving waar ze kunnen opgroeien en ontplooien en niet alle kinderen lukt het om zelfstandig vriendjes te maken. Woensdag 3 februari ging stichting Het Vergeten Kind langs bij wethouder Floris Schoonderwoerd met Heppie Boxen.

Zeker in deze coronaperiode is dat lastig. Om kinderen en hun ouders een positieve ervaring te geven waarbij ze samen iets leuks doen en even de spanning vergeten heeft Stichting Het Vergeten Kind een Heppie Box ontwikkeld met leuke activiteiten voor kind en ouder.

Gisteren ging de stichting langs bij wethouder Floris Schoonderwoerd in het gemeentehuis om de Heppie Boxen, die vol met spelletjes en knutselspullen zitten, af te geven. De Heppie Boxen worden in de aankomende weken bezorgd.

Stichting Het Vergeten Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland, organiseert onder andere Heppie vakanties en weekenden, organiseert dagjes uit om kinderen een positieve ervaring op te laten doen, daarmee aan hun zelfvertrouwen te werken en hun kansen in de samenleving te vergroten.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.