Ingezonden

Stichting Swiffers Hoeve organiseert Open Dag op zaterdag 11 juni 2022

Op zaterdag 11 juni 2022 organiseert Stichting Swiffers Hoeve een Open Dag. Van 12.00 tot 16.00 uur is iedereen, jong en oud, welkom om kennis te maken en te knuffelen met de dieren op Swiffers Hoeve in Nieuwe Wetering. Entree is gratis!

Terug van weggeweest: Open dag op Swiffers Hoeve! Inmiddels alweer 2,5(!) jaar geleden organiseerde Swiffers Hoeve een geweldige dag om geld in te zamelen voor het verbouwen van de schuur tot opvangplek voor de dieren. En eindelijk kan het doorgaan: dé officiële opening van de schuur met mooie opvangplekken voor de zieke en gewonde dieren.

"Uiteraard laten we de opening niet ''zomaar'' aan ons voorbij gaan en maken we er een leuke dag van! Kom pony stappen op Storm, doe de caviarace met Vlo, Riekie, Pingu of Pluum, stap op de waterfiets, neem een kijkje in de dierenambulance, proef de Truffins of ga op de foto met Belle en een beest. En natuurlijk kan je knuffelen met alle dieren: geit Lola, ezel Nono en alpaca Paco kunnen niet wachten om jou te zien!"

Tijdens de Open Dag organiseert de stichting een grote loterij met prijzen van lokale ondernemers uit gemeente Kaag & Braassem. De opbrengst van de loterij gaat naar het rolstoeltoegankelijk maken van Swiffers Hoeve.

Swiffers Hoeve vangt zieke en gewonde dieren op waar geen reguliere opvang voor is in samenwerking met Dierenambulance Alphen a/d Rijn e.o. Bij Swiffers Hoeve krijgt het dier de juiste zorg en na de herstelperiode zet de stichting het dier weer uit, zoekt de stichting een nieuwe eigenaar of blijft het dier op Swiffers Hoeve wonen. Ook bij ziekte van mens staat Stichting Swiffers Hoeve klaar voor de opvang van het dier. De stichting biedt tijdelijke opvang aan tijdens bijvoorbeeld een revalidatieproces of herstel van ziekte. Mocht het dier niet terug kunnen naar de eigenaar kan de stichting, altijd in overleg of samen met de huidige eigenaar, op zoek naar een nieuw baasje. Ook bij overlijden kan Swiffers Hoeve de familie ontlasten door de zorg voor het dier over te nemen tegen een laag tarief.


Meer nieuws

Geen nieuws gevonden.